BLIŽI SE KRAJ? Jasan pokazatelj da je pred vama i vašim partnerom RASKID i da vam nema spasa

Evo nekoliko primera koji jasno ukazuju da li ste na korak od raskida.

raskid
pixabay.com

Osećate da u vašoj vezi ne funksioniše sve kako treba ali ne umete da objasnite u čemu je problem i da li je to tihi nagoveštaj raskida. Evo nekoliko primera koji jasno ukazuju da ste na korak od toga.

Sve manje razgovarate o važnim stvarima, a ako se komunikacija svela na kratko pitanje: “Kako je bilo na poslu”, onda vam partner više nije na prvom mestu ili vi njemu. Ukoliko ste prestali da se raspravljate, shvatite to kao vrlo ozbiljan signal.

Ako se i dalje svađate još ima nade. I dalje želite da objasnite svoje potrebe. Kad prestanete, odustali ste – tvrdi seksualni terapeut Trejsi Koks.

Važne životne promene, kao što su novi posao, preseljenje u drugi grad ili smrt bliske osobe, mogu da ugroze i najstabilnije veze, jer tada ljudi temeljno preispituju sebe i svoje emocije. Ukoliko odlažete važne odluke poput venčanja, planiranja porodice ili kupovine nekretnine, to takođe može da vodi ka prekidu veze, kao i sve ređi intimni odnosi.

Prevara, bez obzira na to da li je otkrivena ili ne, govori da je vaš odnos sa partnerom ozbiljno narušen. Počeli ste da obraćate pažnju da druge osobe suprotnog pola, vaš nivo tolerancije je sve niži i nervira vas šta god partner uradi. Ponovo želite da osetite slobodu. To je znak da treba da prekinete vezu.



loading...