BOGINJA U SVETU MUZIKE: Prezgodna je, fantastično svira, a udata je za čoveka o kome mnoge žene maštaju! (FOTO, VIDEO)

Lola Astanova
Facebook.com/RealLolaAstanova

Lola Astanova ima stotine hiljada fanova na društvenim mrežama, a u njih ćete se uvrstiti i vi čim je budete čuli (i videli).

 

Lola Astanova ima 33 godine i rođena je u Taškentu koji je tada pripadao SSSR-u. Sa samo 6 godina dospela je u prestižnu školu za talentovanu decu, gde je sa njom radila profesorka Tamara Popović, dok je na moskovskom konzervatorijumu “Čajkovski” sa njom radio Lev Naumov.

Prve koncerte održala je sa svega 8 godina, svirajući u Rusiji, Italiji, Austriji, Nemačkoj i Francuskoj. Već 1996. godine postala je laureat Međunarodnog Šopenovog takmičenja za mlade pijaniste, a dve godine kasnije pojavila se u UNESKO-vom dokumentarcu “Vunderkini 20. veka”.

Astanova je 2003. godine emigrirala u SAD i od tada njena karijera ide još uzlaznijom putanjom.

Osim što fantastično svira, Lola i predivno izgleda!

Zgodna crna je poznata po tome što obožava modu, pa su njen zaštitni znak visoke potpetice i elegantne haljine.

Astanova je uvrštena na listu Top 10 ikona stila u klasičnoj muzici, a neretko se pojavljuje na naslovnicama modnih magazina.

Ubrzo posle raskida dugogodišnje veze sa Jelenom Rozgom, član dua “2Cellos” Stjepan Hauser smuvao se sa Astanovom, a venčali su se 1. aprila ove godine. Njihov brak obeležavaju i zajednički nastupi i projekti.

Pogledajte i poslušajte Lolu Astanovu!