BOGOLJUB KARIĆ ŽELI “ZGODNU ŽENU”: U filmu o njegovoj porodici OVU ULOGU bi trebalo da glumi DŽULIJA ROBERTS

Džulija Roberts
Printscreen/Youtube

Čim se Džulija Roberts pojavila u Srbiji počele su spekulacije da li će glumica dogovoriti neki posao u našoj zemlji, a želju da se ona pojavi u nekom ostvarenju izrazio je niko drugi do Bogoljub Karić.

 

Producent Simon De Karić priznaje da je već jedna uloga za nju spremna.

Bogoljub je želeo da razgovara sa njom i da joj ponudi ulogu u filmu „Dinastija Karić”. Ukoliko ona ne bude mogla da dođe u Crnu Goru, on će doputovati u Srbiju da razgovaraju o tome. Planirao je da joj ponudi ulogu svoje supruge Milanke Karić, mada je u igri još jedna uloga, a to je Marijane Karić, Zoranove supruge. Nju smo uvek zvali Džulija zbog tršave crvenkaste kose. Bogoljub je svakako odvojio budžet za snimanje filma u kojem će igrati kako domaći tako i strani glumci – ističe producent.

Simon de Karić nam otkriva da je uputio Džuliji poziv da mu se pridruži u Crnoj Gori.

Ja sa suprugom putujem u Porto Montenegro, a ona bi trebalo da dođe u naredna dva dana. Rekao sam joj da je to jako lepo mesto i da bi prijalo njoj i deci. Nažalost, njen suprug ne bi mogao da dođe jer mora da radi u Beogradu, ali ga svakako ne viđa jer je po 15 sati na snimanju. Još uvek nije prelomila, ali se nadam da hoće – rekao je on.