BOJAN MAROVIĆ OSVAJA ITALIJU, ALI NE SAMO GLASOM! Pevač se oprobao u još jednom poslu (FOTO)

Popularni crnogorski pevač Bojan Marović, trenutno se nalazi u Italiji .

Promo

Marović je ovih dana imao nekoliko nastupa u gradovima širom Italije, ali je iskoristio ovaj boravak da predstavi svoju kolekciju zelenog mermera “green passion” na jednom od najvećih sajmova ,,MARMO MAC” u Veroni.

Marović je, da podsetimo, direktor “BSP” kompanije za uvoz mermera i granita iz celog sveta, kao i vlasnik rudnika “Crna Reka” – Žagubica. Marović je izlagačima iz celog sveta predstavio i kolekcije plavog mermera “lion blue” i “emerald river” kao i crnog granita “crystal black”.

Promo

Sa svojim saradnicima, Igorom Đajićem i Predragom Lečićem, napravio je strategiju industrijskog napretka Srbije, potpisao nekoliko ugovora sa najvećim stranim partnerima i pozicionirao kao veliki lider u ovoj oblasti industrije.

Bojanov mlađi brat, Boris, ovim poslom bavi se u Crnoj Gori, tako da “BSP” na najbolji način u Evropi i svetu predstavlja i Srbiju i Crnu Goru.

– Naučite da gledate i slušate, umetnost je svuda – dodao je Marović.

Sigurni smo da će napredak Srbije u ovoj oblasti industrije biti iz godine u godinu sve veći, posebno kada Bojan poslovnim partnerima iz celog sveta, otpeva pesme iz svog širokog muzičkog dijapazona.