BOLESNO! NOŽEM NASRNULA na suprugu Zdravka Čolića, pevač prvi put OTKRIO DETALJE incidenta

Jedna obožavateljka nasrnula je na Čolinu suprugu Aleksandru!

Zdravko Čolić
Youtube screenshot

Popularni pevač Zdravko Čolić oduvek je važio za jednog najboljeg frajera na našem estradnom nebu, a mnoge devojke su padale na njegov šarm. Ipak, njega je osvojila Aleksandra sa kojom je u braku od 2001. godine i imaju dve ćerke – Unu i Laru.

Pevač se oduvek trudio da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, ali je o jednom incidentu koji se dogodio njegovog supruzi progovorio za medije.

– Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

– Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga – rekao je pevač.