BOLJE IKAD NEGO NIKAD: Manekenka u petoj deceniji podelila sa fanovima divne vesti (FOTO)

Jedna od najlepših manekenki na svetu, Čehinja Petra Nemcova (40), uskoro će prvi put postati mama.

instagram/pnemcova

Ova lepotica objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako se osmehuje pored bazena, držeći se za stomak.

Ispod fotografije je napisala: “Naša porodica se širi, a i moj stomak. Toliko sam zahvalna univerzumu zato što nas je toliko brzo obradovao ovim božanskim poklonom“, istakla je manekenka i dodala kako ju je fotografisao budući tata, za koga je rekla da je već najbolji tata na svetu.

Petra se inače početkom avgusta udala za biznismena Bendžamina Larečea, sa kojim je u vezi od prošle godine i sa kojim je pronašla sreću posle velike životne nesreće koja ju je zadesila.

Podsetimo, lepa manekenka doživela je veliku tragediju kada je 2004. godine preživela cunami. Nemcova je sa svojim tadašnjim verenikom, fotografom Sajmonom Atlijem, boravila na Tajlandu, ali je on poginuo.

Sajmon je izgubio život utopivši se, a njegovo telo pronađeno je tek četiri meseca kasnije. Petra je nekako uspela da preživi. Osam sati se s povređenom karlicom držala za palmu čekajući pomoć, dok po nju nije došao helikopter.

Imala je ozbiljne unutrašnje povrede i nekoliko slomljenih rebara. Posledice povreda bile su velike. Manekenka je morala ponovo da uči da hoda i četiri meseca se oporavljala od svega.

Ona je nakon tragedije osnovala fondaciju “Hepi harts” koja pomaže ljudima širom sveta posle prirodnih katastrofa, ali grade i škole i obezbeđuju smeštaj i hranu ugroženima, a i danas je aktivna na polju humanitarnog rada.