BORBA DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Zvezda filmova za odrasle želi da spasi svoje drvo (FOTO)

Uklanjanje drveća u Njujorku podiglo je prašinu u javnosti. Sečenje jednog stabla, međutim, neće se tako lako desiti s obzirom na to da su nadležni naišli na tvrd otpor – Ron Džeremi pozvao je sugrađane da mu pomognu da spase omiljeno drvo u Kvinsu.

Drvo
Pixabay.com

– Ovo drvo je posadio moj tata na dan kad sam rođen. Molim vas da prenesete kompaniji “Con Edison” da ne mogu da poseku ovo drvo – napisao je Ron uz fotografiju na kojoj svojim telom pokušava da zaštiti drvo koje je zasađeno pre 67 godina u Kvinsu, delu Njujorka.

Usledio je novi tvit u kojem nekadašnja zvezda filmova za odrasle moli pratioce da se potrude da svi zajedno učine da njegova borba za drvo postane trend na Tviteru pod škakljivim nazivom “Pomozimo Ronu Džeremiju da spase svoje drvo” (Help Ron Jeremy save his wood).

Međutim, energetska kompanija “Con Edison” uzvratila je glumcu da nema nikakve veze sa uklanjanjem pomenutog drveta i uputila ga na preduzeće koje se bavi održavanjem parkova na teritoriji grada Njujorka.

Iz preduzeća “The Parks Department” poručuju da ne znaju da li će moći da usliše Džeremijevu molbu, ali da su odlučni da uklone obolela stabla, kao i ona koja predstavljaju opasnost za prolaznike i stanovnike Kvinsa.

– Cenimo njegov trud da spase drvo i poštujemo njegovu vezanost za stablo ispred kuće u kojoj je proveo detinjstvo. Za nas je drveće mnogo više od prirodnog resursa. Ono nas povezuje sa našim korenima i seća nas na ljude i mesta koje volimo – naveli su predstavnici u preduzeću.