BORIS NOVKOVIĆ IMA NOVU PESMU! “Dinamit” koji će zagrejati hladne dane (VIDEO)

Boris Novković predstavio je novi singl i spot Dinamit, drugi singl kojim najavljuje novi studijski album.

Promo/Raul Brzić

Boris je napisao muziku i tekst, a aranžmanom je upotpunio Hrvoje Prskalo, i pesma neodoljivo podseća na stare Borisove hitove. Pop rock zvuk, Borisov prepoznatljiv vokal i ljubavna tematika recept su za uspeh Dinamita. Boris je spot snimio u društvu atraktivne plesačice Valentine Walme,  a za režiju i montažu zaslužan je Raul Brzić.

“Pesma je sama po sebi zapravo autobiografska. Kad bi me neko pitao da u nekoliko reči opišem sebe, svoj karakter i pogled na život, pustio bih mu ovu pesmu. Dinamit govori o mom načinu života, mojim pogledima na svet koji su pomalo romantični i neopterećeni ozbiljnim stvarima koje nas tek čekaju u životu. Živim na svoj način i to sam opisao u pesmi gde se provlače ljubav i strast kao sastavni deo mog života”, rekao je Boris i dodaje:

“I u muzičkom smislu pesma Dinamit me opisuje nakon dugo vremena, uz zahvalnost svim mojim prethodnim producentima koji su doveli do toga da trajem 35 godina, mogu reći da sam u Hrvoju Prskalu pronašao izuzetno kvalitetnog saradnika. On je oslobodio jednog duha iz mene te sam se opustio i vratio svojim prvim muzičkim energijama rock and rolla. Novi album ne nosi nikakvu dozu kalkulacije i ova pesma najbolje ga opisuje”, objasnio je Boris.

Početkom godine Boris Novković počeo je da priprema novi studijski album koji je najavio pesmom Moj grad nastaloj u izolaciji. Stihove je napisao jedne noći tokom izolacije u kojoj se našao celi svet usled globalne pandemije, a grad Zagreb je zadesio i zemljotres.

Nove pesme dokaz su da trenutna situacija odlično utiče na Borisovu kreativnost, a Dinamitom nastavlja svojoj publici otkrivati šta ih očekuje na novom albumu.