BORIS U SASVIM NOVOM IZDANJU! Čuveni pevač ima LETNJI HIT koji ćemo svi pevušiti ove sezone (VIDEO)

Tokom prošle godine kantautaor Boris Novković počeo je da priprema dugoočekivani novi studijski album koji je najavio pesmom „Moj grad“ nastaloj u izolaciji.

Promo/Raul Brzic

Bio je vredan tokom pandemije i objavio je i singlove „Dinamit“ koji najbolje opisuje energiju predstojećeg albuma. Zatim je usledila romantična pesma sa retro prizvukom, „Pun mjesec, ti i ja“ . Nova pesma je vesela letnja pesma koja odiše vedrinom i pozitivnim vibracijama, a u spotu vidmo Borisa u jarkim bojama kako nismo navikli do sad.

„Moram da priznam da pored visoke temperature, na setu sam se preznojavao i od teme jer su me prvi put u karijeri nagovorili da nosim jarke boje. Crvena havajka i plavi šorc bili su izazov za mene s obzirom da sam čitavu karijeru proveo u tamnim tonovima. Nadam se da će reakcije biti dobre. J“, izjavio je uz osmeh Boris i dodao

„Sve sto sadrži ova pesma opisao sam u osvrtu na celi album i njegov senzibilitet. Gledanje na svet ružičastim naočarima još je lepše leti u dobrom društvu i raspoloženju. Leto je period najveće slobode, slobode od viška odeće, slobode od velikih poslova i uživanja u odmoru, slobode od naših umnih misli koje nas prate dok ne legnemo kraj mora, uputimo pogled prema pučini, planini , jezeru, šumi i otplovimo u kutak svog mira i mašte. Do novog albuma koji će izaći u septembru uživajte u letu, širite ljubav i radost života“ poručio je nasmejani Boris

Muziku i tekst je napisao Boris, a tu je i već standardna ekipa saradnika. Aranžman i produkciju je uradio Hrvoje Prskalo, režiju spota i fotografije potpisuje Raul Brzić.

Pored fantastičnih Borisovih muzičara, pesmu je oplemenila i spotu se pojavljuje jedna od najboljih saksofonista u Hrvatskoj Lana Škrgetić , koja je objavila i svoj album prvenac.

Uživajte!