BOTOKS JOJ UNIŠTIO ŽIVOT: Glumica otvorila dušu o zavisnoti od plastičnih operacija

Mnogi misle da je javnim ličnostima život prosto savršen, ali i oni imaju svoje probleme. ..

printscreen

Glumica Kameron Dijaz je želela da ima lepši izgled lica, pa se odlučila na botoks, što je kako kaže bila užasna greška:

Svoju sam kožu uništila lošom ishranom. U mladosti sam često znala kasno uveče naručiti najveći hamburger i bocu gaziranog pića. Zbog mršavosti sam mogla pojesti sve, no to baš nije dobro podnosila moja koža. Bila je u prilično lošem stanju. Zbog toga sam odlučila posegnuti za botoksom – priznala je Diaz američkim medijima.

Samo dva odlaska na tretman bila su dovoljna da postanem zavisna od njega. Ubijalo me to. Ne znam koliko sam ga puta ubrizgala, ali znam da je to bilo mnogo više nego što je trebalo. Botoks mi je promenio lice na tako čudan način, da sam pomislila, ne, ne želim to, radije bih videla svoje lice kako stari, nego lice koje ne pripada meni – ispričala je Kameron koja sada ističe kako joj je to bila najveća greška u životu.

Nedostaje mi moje lice koje sam imala u dvadesetima, botoks je delove učinio nefleksibilnima, pa jedno vreme nisam uopšte mogla pomerati jagodice – otvoreno je ispričala ona koja moli za pomoć da joj se lice vrati u normalu.

View this post on Instagram

Happy Sunday morning! #sundaymorningworkout #holidaydowntime #chillaxingwithmydogs

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) onloading...