BOŽIĆNO IZNENAĐENJE: Ovo su Idealani pokloni za horoskopske znakove

pokloni
Pixabay.com

Horoskopski znakovi vam mogu dati sjajne ideje koje će vam poslužiti da na najbolji način iznenadite vama drage osobe.

 

Traženje idealnog poklona može potrajati satima, danima… Odlučili smo da vam pomognemo kako biste osmislili najbolje iznenađenje za: vaše prijatelje, članove porodice ili ljubavnog partnera. 

U skladu sa osnovnim karakteristikama horoskopskih znakova, ovo su sledeći predlozi:

OVAN – Voli lepo da izgleda zbog toga će muškim pripadnicimaovog znaka pravi poklon biti dobar parfem ili osportska oprema, a ženama će se svideti pokloni poput proizvoda za negu kose ili tela. Nećete pogrešiti ni ukoliko izaberete neki modni detalj.

BIK – Obožava Božić i sve u vezi sa poklonima, a jedan je od retkih znakova kod kojih je teže i skuplje zadovoljiti muškarce. Da biste ih iznenadili potrebno je da budete dobro upoznati sa stvarima koje vole i za koje se interesuju, dok će lepši pol biti zadovoljan i sa kompletom lepih sveća ili svetlucavim anđelom.

BLIZANAC – Muški predstavnici ovog znaka obožavaju da komuniciraju, tako da bilo kakvi mali tehnički uređaji mogu predstavljati sjajan poklon, a ženama ćete udovoljiti još lakše – bilo šta sa puno sjaja i šljokica će ih oduševiti.

RAK – Obožava stvari vezane za dom. Ono što je najvažnije jeste da poklon koji namenite raku bude nešto što voli – tako će biti siguran da pamtite njegove želje, kao i da ga pažljivo slušate.

LAV – Tu ćete morati da se ‘otvorite’ inače će poklon biti propraćen prezrivim pogledom. Što skuplje – to bolje, po mogućnosti unikatno i poslednji krik mode ili tehnologije.

DEVICA – Što se tiče poklona veoma je čudna. Muškarce obavezno pitajte šta da im poklonite, neće se ljutiti. Sa druge strane, žene će zadovoljiti i sitnice, kako ne bi brinule oko toga da će morati da se istroše kako bi vam vratile poklon istom merom.

VAGA – Voli da izgleda elegantno, bez obzira na pol, pa i jednim i drugim možete kupiti neki modni detalj ili komad odeće.

ŠKORPIJA – Pazi na izgled, pa je muškarcima lako izabrati neki dobar šal ili rukavice, knjigu o temi koja ga zanima… Dok će ženama biti malo teže udovoljiti – one bi najviše volele romantično putovanje u nepoznato.

STRELAC – On je praktičan, pa će karte za koncert biti odličan poklon, a ako toga nema – nešto svetlucavo, poput dobrog priveska za ključeve.

JARAC – Nije ga lako iznenaditi. Preporučujemo vam da muškarcima odaberite neki dobar novčanik ili računarsku opremu, dok će žene obradovati šminka, preparati za negu kože i lica…

VODOLIJA – Veoma komplikovana. I za muškarce, kao i za žene, moraćete da smislite nešto što niko drugi nema… 

RIBA – Voli originalne poklone. Najbolje je da pripadnicima ovog znaka nešto napravite. Neka je to i sitnica, oni će biti najsrećniji kada vide da ste uložili trud kako biste ih obradovali.