“Brak prevara prosvetljenje”, knjiga za sve koji žele da shvate šta zapravo hoće od veze

Nova knjiga Jovane Hiesmayr “ Brak prevara i prosvetljenje” uskoro će pronaći svoje mesto na policama svih bolje snabdevenih knjižara u regionu. Ime autorke postalo je poznato široj javnosti 2017. godine kada je sa Isidorom Bjelicom napisala knjigu “ Upomoć, prijateljice” koja je za kratko vreme postala bestseler.

Knjiga intrigantnog naslova u sebi sadrži ne samo turbulentnu priču ljubavnog para koja je maestralno ispričana tako da čitalac uvek ima osećaj da je na mestu događaja između dve vatre, već pored toga knjiga sadrži jako korisne informacije koje se tiču dinamike muško ženskih odnosa gde nam autorka čak na samom kraju knjige poklanja vežbe i alate koji će biti od pomoći svim čitateljkama koje su nekad ranije ili još uvek imaju probleme u svojim emotivnim vezama i odnosima.
 
Odlazak kod terapeuta je često rezervisan za neki povlašćeni sloj ljudi, ova knjiga nam pomaže da bolje sagledamo svoje modele ponašanja u vezi i da negde uvidimo pogrešna uverenja koja imamo a koja se tiču ljubavnih odnosa.  
 

“Moja želja je da kroz ovu knjigu čitaocima približim pojam duhovnosti koji, nažalost, u današnje vreme postaje malo problematičan. Trudila sam se da značaj duhovnosti i uopšte razumevanja čovekove svesti objasnim kroz egzaktna otkrića do kojih je kvantna fizika “ kaže autorka knjige Jovana Hiesmayr koja se više od decenije bavi duhovnim razvojem i koučingom radeći kao trener za lični razvoj.

 
Ako ste ikada bili u dugoj vezi ili ako vam to ne uspeva…ako ste ikada bili prevareni ili ste varali …ako nikako ne možete da proniknete u sopstveni modus operandi kako uvek naletite na sličnu “budalu” u svakoj novoj vezi onda je ova knjiga definitivno dobar izbor.