Bred Pit jedva je dočekao da se useli kod Kejt Hadson: NJEN BRAT GA VEĆ “PROZIVA” PREKO INSTAGRAMA (FOTO)

Bred i Anđelina
Wikipedia/Georges Biard

Bred Pit brzo je zaboravio Anđelinu Džoli, a brat njegove navodne devojke na Instagramu je ispisao roman o slavnom glumcu.

Naime, nakon što je jedan američki tabloid objavio da se Bred Pit već uselio kod Kejt Hadson, njen brat Oliver kojeg znate iz serije “Rules of Engagement”, na Instagramu je progovorio o tome.

Da, uselio se i ovo je pakao. Neuredan je do bola! Pije iz je*enih tetrapaka i ostavlja otvorena vrata kad god ide da obavi nuždu. I to kad je u mojoj kući! Ukratko, nije dobro. Tako da, Brede, vreme je da se iseliš. Želim nazad svoj život. Popušiću jednu lulu sa tobom, a onda se gubi. Zahvaljujemo ti. Našao sam svoju medicinsku narukvicu, poslaću ti je… Ok?– napisao je Oliver

Oglasila se i njihova majka Goldi Hon koja je napisala da Bred čini njenu ćerku jako srećnom, a onda je Oliver nastavio:

Zove me “brate” zbog čega sam se posvađao sa svojim pravim bratom Vajatom koji sad ne želi da priča sa mnom. Insistira da ga moja deca zovu ujka B i izgubio je moju najmlađu ćerku da dokovima Santa Monike, nismo znali gde je dva dana. Moja mama stalno flertuje sa njim, nosi te seksi spavaćice po kući. A stari sve vreme govori – Ma, nema veze, to je Bred Pit– našalio se Oliver na svom instagramu.

Čini se da se poznata porodica lepo našalila na račun tračeva. Mada, u svakoj šali ima pomalo istine.