O razvodu američkih filmskih zvezda Breda Pita i Anđeline Džoli i dalje se polemiše, a istaknuti izvor navodi da je glavni razlog raskida glumčeva zavisnost od marihuane.

 

Bredova ljubav prema marihuani je, navodno, glavni razlog razvoda slavnog para.

Naime, Anđelina je smatrala da takvo okruženje nije prikladno za odrastanje njihove dece, a njen advokat je rekao za javnost da je podnošenje razvoda bilo “zbog zdravlja porodice”.

Ovo nije prvi put da je Bredova zavisnost dospela u žižu medija. Glumac je i ranijih godina govorio o svojoj dugogodišnjoj borbi, trudeći se da se distancira od slike mladog zavisnika, kakvu bi mogao da stvori o sebi u javnosti, piše portal Slate.com.

Naime, 2009. godine reditelj Kventin Tarantino ispričao je kako je uspeo da nagovori Breda da glumi u filmu “Prokletnici”.

– Bila je potrebna samo jedna poseta Pitovoj kući u Francuskoj i jedan razgovor uz travu o scenariju – rekao je Tarantino.

Iste godine, Bred je na proslavi nakon snimanja jedne emisije seo na pod i zapalio “najsavršeniji džoint”.

– On je uživao. Govorio je kako je umetnik. Ali se zakleo da je prestao kada je postao otac – ispričao je kasnije novinar.

U intervju za časopis Parada 2011. godine, Bred je otkrio kako je devedesetih godina imao problema sa samopouzdanjem i da je pomoć pronašao u marihuani. U istom intervjuu je naveo da je možda razlog njegove nesreće bio brak sa Dženifer Eniston, nakon čega joj je javno izvinio.

Godinama kasnije, Pit je u svojim intervjuima stalno provlačio svoju borbu sa zavisnošću od marihuane.loading...