Jedan od najvećih zavodnika sa srpske javne scene, Stefan Živojinović, upravo se vratio sa američke turneje, a pojedini mediji objavili su kako je tokom putovanja po SAD-u doživeo saobraćajku.

 

Živojinović se samo dan po povratku iz Amerike pojavio na poznatom prestoničkom splavu Shake’n’Shake, i to u društvu devojke koja je svojom pojavom ostavila bez teksta brojne prisutne klabere.

Stefan nije želeo da govori o udesu, niti o svom emotivnom statusu, ali činjenica je da se tokom večeri nije odvajao od svoje lepše polovine.  

 

Foto: Shake’n’Shake

Par je uživao u haus i RNB ritmovima, zatim hitovima koji su obeležili poslednju dekadu dvadesetog veka, ali i jakim koktelima. Pored Živojinovića, otvaranje jednog od najboljih klubova u gradu ispratile su i mnoge druge face, sportisti, glucmi, tv lica…

Splav Shake’n’Shake tokom poslednjih nekoliko godina pleni pažnju domaćih, ali i inostranih gostiju koji u velikom broju dolaze kako bi uživali u nezaboravnom party iskustvu.

Veliki broj klabera sa svih svetskih meridijana leto provodi upravo na ovom splavu pa tekstovi i reportaže o “Shake-u”, sasvim logično, pune strane brojnih planetarno poznatih magazina sa preporukama za party putovanja.loading...