BRUKA! Bazen sa terase Beograda na vodi ispraznio POZNATI SRPSKI JUTJUBER (FOTO+VIDEO)

Šokantan video snimak koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako jedan bahati mladić sa svoje terase u naselju Beograd na vodi, prazni vodu iz bazena izazvao je bes građana.

Printscreen

U pitanju je poznati jutjuber Miloš Kostić Kimi, koji kao i većina jutjubera na sve načine pokušava da izazove pažnju i tako pridobije nove pratioce i publiku.

Nakon snimka na kom je pokazao kako je kupio, napunio i kupao se u bazenu na terasi, Kimi je odlučio da bazen isprazni i to tako što će vodu prosuti sa terase, kako je objasnio na kišni dan, jer je tada sve ionako mokro.

Na početku snimka se vidi kako momak pritiska ivicu manjeg gumenog bazena kako bi se voda prelila van. Svu prljavu vodu iz bazena, bahati Kimi je prosuo baš na šetalište ispred ulaza zgrade, ne mareći da li se možda u tom trenutku neko nalazi na šetalištu.

Da sve bude gore, on u jednom trenutku kaže da će za kraj da izruči sve iz bazena, pa pokušava da ga prevrne kako bi to i učinio, a sve je usnimila devojka.

Ono što je možda i najbahatije u celoj priči je to da je pomenuti jutjuber „svoju nebuloznu ideju“ sproveo u delo, samo kako bi sve to snimio za svoj kanal na platformi Jutjub i isti plasirao deci koja ga prate.

View this post on Instagram

A post shared by Kimis Life (@miloskostic96)

Kimi (25) danas ima preko 230.000 pratilaca na svom Instagram nalogu gde se hvali luksuznim životom, vozi skupa kola i sa devojkom živi u luksuznom Beogradskom naselju.

Veliku popularnost je stekao i na Jutjubu, gde na svom kanalu ima preko 900.000 pretplatnika.

NOVA BRUKA U BEOGRADU NA VODI: Ko god je video OVAJ SNIMAK mogao je samo DA SE KRSTI (VIDEO)