BRUTALNO TAČNO: Uradite jednostavan test ličnosti i otkrijte šta je ono što vas trenutno najviše muči

Koje emocije ste potisnuli, sa kakvim problemima se suočavate i o čemu razmišljate – sve ove stvari mogu da se otkriju pomoću psiholoških testova.

Pixabay.com

Problemi sa kojima se suočavate sprečavaju vas da se ustremite na ostvarivanje ciljeva, pa je važno da otkrijete šta vas muči i da to rešite.

Na sreću, postoje zanimljive metode, kao na primer ovaj test, uz pomoć kojih možete da otkrijete šta vam izaziva neprijatnosti.

Ovaj psihološki test će vam pomoći da otkrijete šta vas muči, a vi samo treba da pogledate ilustraciju i izaberete ono što ste na njoj prvo ugledali.

Rezultati:

Drveće

Suočavate se sa situacijama nad kojima nemate kontrolu i to vas čini anksioznim veći deo vremena. Plašite se jer u ovom periodu života morate da donesete odluke i previše je teško da izaberete samo jedan put. „Zaledili“ ste se i ne usuđujete se da napravite korak koji će vas odvesti do mesta na kojem treba da budete. Nije sve baš tako kako zamišljate, život nije toliko opasan kao što izgleda – gledajte na stvari iz drugačije perspektive.

Crni panter

Osećate se umorno, usamljeno i ne gledate dobro na stvari. Ne znate u kom pravcu treba da ide vaš život i brine vas neizvesnost. To ne znači da je svaka situacija loša, samo treba da nađete ono što vam nedostaje. Zastanite i razmislite o svojim najvećim strastima i o stvarima koje vas čine onim što jeste. Ako ste odustali od nekih stvari zbog straha, vreme je da im se vratite. Budite iskreni sa sobom.

Zebre/Žirafe

Zatvoreni ste u sebe i previše se fokusirate na sebe. Iako u tome nema ničega lošeg, važno je da ne preterujete jer ćete tako postati žrtva sopstvenih misli. Dajte sebi vremena i naterajte se da izlazite i da se zabavljate, da se vidite sa prijateljima i da radite stvari koje vam se dopadaju. Zapamtite da postoje i drugi načini na koje možete videti svet, a možete ih saznati samo ako se socijalizujete.

Porodica lavova

Trenutno se najviše suočavate sa stresom, a ono što vas zabrinjava jesu odgovornosti iz svakodnevice i sumnje koje se javljaju kada razmišljate šta će se desiti u narednom periodu. Ponekad se pitate da li ste još uvek čovek ili ste postali robot koji radi mehanički. Želite da se vratite u bezbrižno detinjstvo, ali pošto je to nemoguće, barem naučite da na svojim leđima ne treba da nosite tuđi tovar. Živite u sadašnjosti i ne razmišljajte šta će se sledeće desiti.