Budite jedinstveni i organizujte nezaboravnu rođendansku žurku

Za rođendansku zabavu želimo da se osećamo posebno i da se naši gosti lepo zabave i uživaju. Tokom letnjeg perioda pruža nam se milion mogućnosti da organizujemo žurku koju će svi pamtiti. Mi vam predstavljamo nekoliko zanimljivih načina kako da proslavite svoj rođendan tokom leta.

Lepo lice sa malih ekrana, Marija Egelja je svoj 24 rođendan proslavila sa svojim drugaricama i to ni manje ni više nego na plaži beogradskog mora. U jednom od popularnih kafića na Adi Ciganliji, devojke su se sunčale, ispijale koktele i smejale, zabavljajući i ostatak gostiju na plaži.
– Volela bih da sam devojke odvela na neku od morskih plaža, ali je Ada super poslužila za proslavu mog rođendana. Bilo nam je super, a ovako odlično druženje ćemo sigurno ponoviti opet – za Dnevno.rs rekla je Marija.
Po najsmejanim licima ovih zgodnih devojaka videlo se da su uživale, a neke su čak i zaplesale pevajući. Rastale su se kada je sunce zašlo iza horizonta i zakazale ponovno druženje za vikend.
– Ovo je bila najzanimljivija Egeljina rođendanska žurka, nije bila jedna od onih već viđenih druženja. Vrlo je kreativno osmislila ovogodišnji parti – kaže Marijina drugarica Marijana.
Kao odličan vid zabave za rođendan pogodne su i obale reka, daleko od gradskih gužvi gde ćete se sa svojim prijateljima osvežiti od vrelih letnjih dana. Takođe, možete postaviti peškire i sunčati se, plivati ili čak zapevati uz gitaru. Poslužite svoje prijatelje hladnim napitcima i podelite im tortu, a uz slani gric program gosti će biti oduševljeni.
Rođendanske zabave i druženja možete pripremiti i u prirodi pod krošnjama drveća. U velikim parkovima i gradskim šumama je uglavnom roštiljanje dozvojeno, ali svakako proverite pre nego što svoje goste obradujete grilovanim mesom i povrćem. Ležite na travi, pričajte ili igrajte bandminton sa svojim drugovima, a u društvu uvek morate imati nekog šaljivdžiju koji će podići atmosferu i zabaviti ostatak ekipe.

Ukoliko živite u kuću mini žurka u vašem dvorištu će svakako obradvati sve vaše prijatelje koji borave u stanu. Malo alkohola ne može da škodi, pa pripremite ukusne i osvežavajuće koktele da 0biste zagrejali atmosferu. Upozorite komšije na glasnu muziku i odnesite im jedno parče torte u znak zahvalnosti na toleranciju. Uživajte sa vašim prijateljima i dajte im povoda da nikada ne zaborave vašu rođendansku žurku.