“BUDITE LJUBAV”: Božo Vrećo ima NOVU PESMU i ona je predivna, ali njegovu PORUKU svaka žena MORA DA PROČITA (VIDEO)

Božo je još jednom nadmašio samog sebe!

YouTube Printscreen

Balkanska zvezda Božo Vrećo već godinama privlači pažnju javnosti kako fantastičnim vokalnim sposobnostima, tako i svojom svestranošću i neobičnom pojavom.

Svojim pesmama osvaja srca širom sveta pa se za njegove nastupe uvek traži karta više, a fanovi znaju napamet svaki stih koji je Vrećo do sad ispisao.

Božo je snimio novu pesmu “Jelenče“, a u spotu se pojavljuje i jedna neverovatna mlada dama – Ina Čano. Ona je slikarka, vajarka, ali i neko ko svira nekoliko instrumenata.

Ipak, ma koliko da je Božina nova pesma zaista predivna, mnogo je važnij poruka koju je uz nju Vrećo poslao ženama širom sveta.

Pjesma je posvećena svim ženama koje su slijepo voljele ljubomornog gada, trpile nasilje i laži i uspjele ostaviti ga, nadići sve to i krenuti dalje, taj korak dalje je Sloboda koja je neprocjenjiva. Nikad nemojte prestati da vjerujete da će vas pronaći Onaj pravi,On vas čeka i to je ljubav koju zaslužujete, ovaj to sigurno nije bio i zato odbolujte, al’ ne nipodaštavajte sebe, budite Ljubav – napisao je Božo.

Preslušajte njegovu novu pesmu: