BUDITE NEODOLJIVE: 12 stvari pomoću kojih ćete IZLUDETI svakog muškarca

Devojka
Pixabay.com

Žene su neverovatna bića. Prelepe i neodoljive, svaka na svoj način. Muškarci to i te kako znaju da cene, a lepša polovina nija ni svesna koje sve 'sitnice' oni primećuju. Upravo, te 'male stvari' čine ženu posebnom, a evo šta je potrebno da radite kako biste još više 'izludele' vašeg partnera.

 

1. Muškarci najviše vole kada žena ima strast za nečim

Da li je u pitanju strast za radom, nekim hobijem, strast prema knjigama, životinjama, kuvanju… Nije bitno. Njima je važno da oni vide da imate strast za nečim. Da se borite i trudite oko nečega što želite da postignete. To im pokazuje da ćete se isto tako boriti i za njega, i da ćete strastveno ući u vezu i davati svoj maksimum. 

2. Budite odlučne

Čak i kada je reč o običnom pitanju “Šta ćemo da spremamo za večeru?” oni žele da u vašem odgovoru vide odlučnost i sigurnost. Što bi vam postavio pitanje, ako će za uzvrat dobiti običan odgovor poput “Šta god da se tebi jede” – da zna, sigurno bi vam već rekao. Budite slobodne da iznosite svoje predloge, da budete inicijator nečega. Muškarci cene kada žena donosi odluke.

3. Budite društvene i slažite se sa vašim zajedničkim prijateljima

Potrudite se da uvek budete pozitivne, opuštene i raspoložene za društvo. Nema ništa lepše kada vaš partner zna da sasvim sigurno može da vas ostavi sa njegovim drugarima, dok ode po još jednu turu pića. Svakom je san da pored sebe ima seksi zavodnicu, ali i ‘ortaka’ pre svega.

4. Ne stidite se dodira, muškarci to obožavaju

Najviše vole one iznenadne dodire. Pogoto u javnosti. To im govori da ga želite i da se ne stidite da to i pokažete. 

5. Učinite da se ON oseća korisnim

Ne možete da podignete nešto teško? Ili da otvorite teglu krastavca? Pozovite ga, poleteće kao Supermen kako bi vam pomogao. Ako su “jači pol” pustite ih da to i dokazuju.

6. ‘Dirty talk’ na njih deluje neodoljivo

Iako se mnoge devojke ustručavaju da pričaju ‘prljavo’ – nemojte se stiditi, samo pogodite pravi trenutak. Videćete kakav ćete utisak ostaviti, to će takođe da potvrdi da imate samopouzdanje i da verujete u ono što govorite. Tiho mu šapućite šta biste mu radili, verujte nam – odlepiće!

7. Nosite njegovu odeću

Koliko je samo seksi kada ujutru ustanete i u njegovoj majici ili košulji kuvate za njega prvu jutarnju kafu? Pa, to je neverovatan prizor. 

8. Budite inicijator seksa

Naravno, muškarci su najčešće inicijatori seksa. Ali, zašto ne biste malo okrenuli stvari u svoju korist? Iznenadite ga i preuzmite kontrolu.

9. Cenite ono što ON učini za vas

Poštujte ono što čini za vas. Da li će vam u kasnim večernjim satima napraviti sendvič ili izaći i kupiti nešto slatko jer ste u PMS-u, nemojte zaboraviti. Sitnice su najbolji pokazatelji da li vas neko voli. Zato poštujte one ‘male stvari’ koje on čini za vas.

10. Učinite nešto ZBOG NJEGA, čak i kada vam se to ne sviđa

On vozi motor, a vi ste veliki protivnik toga? Verujte mu i dopustite mu da vas provoza. Ostavićete veliki utisak, jer tako dokazujete da se pored njega osećate sigurno i da mu verujete. 

11. Da, istina je. Vole karmine, to je ženstveno i seksi 

Izlazite sa prijatelji na neku žurku ili večeru? Sredite se, stavite karmin, istaknite vašu ženstvenost i lepotu. Neka bude ponosan na vas. A kada ostanete sami kod kuće, najlakše je skinuti karmin i prepustiti se strastvenim poljupcima. kiss

12. Budite iskrene

Pravi muškarac poštuje iskrenu ženu. U svetu lažnih komplimenata i ljubomore iskrenost je pravo osveženje. Za njega ne postoji ništa bolje od žene koja će mu iskreno odgovoriti na njegovo pitanje. Možda se i naljuti, ali verujte, dobro će razmisliti o vašim rečima.