Budite originalni! KREATIVNI POKLONI ZA ROĐENDAN koji su super ideja u vreme korone

Bilo da izraz “nova normalnost” u potpunosti prihvatate ili vam para uši, činjenica je da nas je pandemija pogurala da se brže nego ikada navikavamo na konstantne promene. Tako svaka aktivnost u kojoj smo uživali dobija nastavak “u vreme korone”.

pokloni
Pixabay.com

S obzirom na to da život teče bez obzira na okolnosti, a važne datume valja obeležiti u svakoj situaciji, pripremili smo tekst koji govori o poklonima za rođendan kojima možete obradovati drage ljude,  iako ne možete da ih vidite!

U vreme kada nam je bliskost potrebnija nego ikada, ova tema zaslužuje važno mesto, a evo šta mi imamo da kažemo o tome.

Personalizovane torte iznenađenja sa čekićem

Rođendanska torta je tradicija koja se treba ispoštovati bez obzira na pandemiju, a evo i predloga kako da nekome poklonite personalizovanu tortu sa čekićem, poštujući sve mere predostrožnosti.

Reč je o autentičnoj torti prekrivenoj finim čvrstim čokoladnim slojem, na kom se može naći natpis po želji. Torta je izuzetno dekorativna, a ono što je posebno izdvaja jeste čekić koji služi da se sloj čokolade koji prekriva tortu slomi, kako bi se došlo do unutrašnjosti torte, ispunjene kremastim filom, voćem i drugim poslasticama.

Ovakvu tortu možete poručiti na željenu adresu, a ona će potom biti dostavljena u premium pakovanju, što će dodatno upotpuniti iznenađenje.

Iako se čini da je poklanjanje u ovoj situaciji izuzetno otežano, upravo ovaj period je pružio novi kontekst ustaljenim poklonima, a otvorio je i prostor za nove ideje kada su u pitanju kreativni pokloni za rođendan.

Kreativna video čestitka – blizu i kada ste daleko

Pandemija nam je onemogućila da napravimo veća okupljanja prijatelja i porodice prilikom obeležavanja važnih datuma, pa ono što nesumnjivo najviše fali jesu zagrljaji i blizina dragih ljudi.

Za sada ćemo, u većini slučajeva, moći da se zadovoljimo virutelnim zagrljajima, a kada je već tako možemo iskoristiti tehnologiju na izuzetno kreativan način.

Jedna takva ideja jeste da snimite video čestitku namenjenu slavljeniku. Ova čestitka će imati poseban efekat ukoliko se organizujete sa društvom, ili ostalim članovima porodice, te snimite odvojene video čestite, koje ćete potom montirati i poslati kao jedan video.

Možete odrediti i ko će šta da kaže, ko će otpevati pesmicu, i na koji način ćete se nadovezati jedni na druge. Za montažu je potrebno malo znanja i truda, ali možete se poslužiti i različitim aplikacijama kojima se jednostavno ovladava, a koje će vam značajno olakšati posao.

Ovakva kreativna čestitka će probuditi posebnu toplinu, kako kod slavljenika, tako i kod svih vas koji ste zajedničkim snagama kreirali dirljiv i jedinstven dar.

Poklonite vaučer za radionicu ili vebinar

Učenje preko interneta doživelo je izuzetnu ekspanziju tokom minule godine, s obzirom na to da je veliki broj ljudi iskoristio priliku da tokom karantina radi na sebi i svojim veštinama.

Kao posledica toga, nastao je veliki broj online radionica, predavanja i vebinara koje pokrivaju različite oblasti. U ovakvo širokoj ponudi, gotovo je sigurno da ćete pronaći nešto čemu će se vaš slavljenik obradovati!

Za neke je to online radionica kuvanja, online čas stranog jezika, i slično, dok će se neki pre obradovati vebinaru o ličnom razvoju, ili nekoj stručnoj radionici iz oblasti kojom se bave.

Dakle, izbor je veliki, a vaše je da istražite šta se to nudi, da odvojite žito od kukolja, i poklonite dragoj osobi kvalitetno provedeno vreme!

Poklonite online trening slavljeniku koji želi da počne da vežba

U ovu grupu poklona svrstaćemo i online treninge. Ukoliko znate da osoba kojoj se bliži rođendan već dugo želi da krene da trenira, ali nikako da se odvaži za taj korak, odličan način da je stimulišete jeste poklanjanje online treninga.

Na ovaj način ubijate dve muve jednim udarcem – vaša draga osoba će se obradovati poklonu, i konačno će krenuti da praktikuje ono što priželjkuje!

Kutija sjajnih knjiga za opuštanje kod kuće

Još jedan opipljiv poklon kojim možete obradovati dragu osobu u vreme korone, jeste kutija u kojoj su upakovane različite knjige, i koju ćete poslati na adresu slavljenika.

Posredstvom trenutne situacije mnogo vremena se provodi kod kuće, pa to vreme treba učiniti što kvalitetnijim, a knjige su prava poslastica za ljubitelje čitanja, te nikada ne izlaze iz mode.

Zato odaberite par sjajnih knjiga, različitih žanrova spakujte ih u ukrasnu kutiju i pošaljite na željenu lokaciju. Ukoliko želite da upotpunite ovaj poklon i drugim kreativnim sitnicama, u kutiju možete staviti rokovnik, dekorativne olovke, ili neki drugi predmet za koji verujete da će se dopasti slavljeniku.

Pošaljite rođendanski ručak slavljeniku

Ne znamo da li se u životu vodite izrekom ljubav na usta ulazi, ali verujemo da se uvek obradujete dobroj hrani u kojoj možete uživati sa dragim ljudima. Zato predlažemo jedan interesantan poklon, ukoliko se bliži rođendan nekom gurmanu u vašem društvu možete ga iznenaditi hranom iz omiljenog restorana.

Druga verzija ovog poklona jeste da slavljeniku pošaljete neku egzotičnu ili nesvakidašnju hranu koju nije imao prilike da proba, a znate da bi želeo. Bilo da je za taj dan pripremio hranu, ili nije nameravao da kuva uopšte, ovakav specijalitet ga neće ostaviti ravnodušnim.

Dodatno, hranu ne morate poslati samo na kućnu adresu, već je možete adresirati i na lokaciju gde slavljenik radi. Nikako ne zaboravite da uz to dodate i poruku sa čestitkom i posvetom.

Nadamo se da ste u ovom tekstu pronašli inspiraciju za kreativne rođendanske poklone, u čijoj realizaciji vas neće sprečiti ni trenutna situacija.loading...