BUDITE POSEBNE: Tri načina da svoj stil podignete na viši nivo ove zime

Iako ćete u prvi mah pomisliti da za ove stajlinge treba mnogo odvažnosti, imajte na umu da moda i jeste izazov i da ako ne pokušate, ni ne znate kako ćete se osećati, još manje kako bi ove kombinacije izgledale na vama.

pixabay.com

Haljina + perjana jakna

Ukoliko posedujete jednu od onih divno toplih „jorgan jakni“, tačnije maksi perjanih jakni i svaki put kada izlazite napolje morate da oprostite sebi što opet izgledate kao džak, ali vam je makar toplo, vreme je da se to promeni.

Nećemo vam previše opisivati ovaj stajling, jer slika je rekla sve. Haljina, pantalone, jakna i štikle! Može!

View this post on Instagram

📸: @thestyleograph PFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Mantil bez rukava + džemper

Dugi blejzeri bez rukava i mantili ovakvih formi, pojavili su se još pre nekoliko sezona. Modni sladoksuci i dalje ih obožavaju, jer instant izgledu daruju notu elegancije.

Spoj dobrog vunenog džempera sa ultra trendy volumenom rukava i mantila bez rukava, vrhunski je modni spoj. Istina je da ne možete da ga nosite na minus deset, ali zima ima i svoje dane u plusu, za koje je ovaj super fashion izgled kao stvoren!

Bunda + letnji komadi

Beli džins rezervisan je za prolećno i letenje vreme, pogotovo u kombinaicji sa belom bluzom, ali volimo da rušimo pravila, pogotovo ona modna i dokažemo kako je na prvi pogled nespojivo može da izgleda fantastično. Usudite se.