BUDUĆNOST KOJA VAS ČEKA: Izaberite pticu sreće i saznajte koja vam se POZITIVNA PROMENA smeši

Iz bajki i pesama mnogi od nas znaju da negde na ovom svetu postoji čarobna ptica sreće koja može da ispuni svaku želju!

Pixabay.com

Neki izvori tvrde da je ova ptica nebesko plava, a drugi – da je blistavo vatrena.

Danas imamo zanimljiv test za vas. Zamislite da hodate po vrtu i da pronađete tajno mesto. Tamo sede različite ptice na granama stabla.

Izaberite jednu od njih i ona će vam pokloniti dar.

Ptica 1.

Ova ptica je doletela i donela svoj dar u obliku pozitivne energije koja će vas pratiti u budućnosti. U poslu ćete biti srećniji nego ikad, piše Spirtual posts.

Slobodno učinite ono oko čega ste imali dileme! Iznad svega, ne zaboravite da slušate sebe.

Ptica 2.

Odabrali ste pticu ljubavi. Ona vam obećava sreću u ljubavi. U bliskoj budućnosti, vaše će oči zasjati sjajnije od dijamanata. Osim toga, naći ćete zajednički jezik s vašim partnerom, prijateljima i kolegama.

Možete rešiti svaki sukob sa bilo kim. Zato je vreme da upitate šefove za unepređenje ili idite na romantično putovanje.

Ptica 3.

Odabrali ste običnu pticu. Sve što vam može dati je njena pjesma. Vama i ne treba ništa drugo. Uostalom, magija je u vama. Možete učiniti sve što želite.

Rođeni ste pod srećnom zvezdom. Zato samo verujte u sebe.

Ptica 4.

Uhvatili ste pticu sreće! Idućeg meseca bićete srećni u svemu. Vaša intuicija pomoći će vam da razumete gde treba da idete.

Nadalje, čeka vas prijatno iznenađenje za dve nedelje. Dakle, nemojte gubiti vreme. Sve će biti sjajno!