BUKVALNO UMETNIČKA DELA! Dame, ako pratite trendove ovog proleća MORATE IMATI OVAKVE NOKTE (FOTO)

Rešenja koja će osvežiti naše autfite ponekad nije potrebno tražiti nužno u modnom svetu jer ih je "beauty! svet zaista prepun.

manikir
pixabay.com

Lepi i kreativno dekorisani nokti dovoljni su da naš celi autfit u potpunosti bude osvežen te da širi sasvim nove vibracije. Ove sezone posebno je omiljen Pikaso manikir, koji je pravi dokaz kako se u ovom svetu redovno pomiču granice kada je lepota noktiju u pitanju.

Zasigurno ste ovaj motiv već prepoznali na Instagramu, budući da je njegova popularnost svakim danom sve veća, a reč je o Pikaso manikiru koja je inspirirana kultnim umetničkim delima ovog slavnog slikara.

Reč je o pomalo zahtevnijem manikiru koja uključuje crtanje motiva lica i to tankim kistićem čime se stvara pomalo apstraktiran te istovremeno minimalistički utisak. Ovaj manikir kombinuje sasvim prozirnu, belu ili nude podlogu s kojom se dodatno ističe umetnička ilustracija i to u kontrastnoj crnoj ili pak crvenoj boji.

Tako bi do nedavno na prvu neprimetan manikir, mogao postati najbolji deo celokupnog look-a te doneti dašak svežine unutar nešto uobičajenih kombinacija, stoga smo u nastavku izdvojili manikir koje će vas zasigurno inspirirati da i vaši nokti postanu deo ove umetničke priče!

View this post on Instagram

For @melleskarfstad

A post shared by Violetta (@yeswhatnails) on