BURAN LJUBAVNI ŽIVOT: Glumac po treći put staje na ludi kamen, a svi se pitaju ko mu je najnovija verenica (FOTO)

Nakon manje od godinu dana ljubavi, holivudski glumac Nikolas Kejdž zatražio je dozvolu za brak u Las Vegasu kako bi se venčao s mlaađanom devojkom Erikom Koike.

printscreen

Čini se kako je 55-godišnji glumac spreman za četvrti brak.

Podsetimo, par je prvi put viđen zajedno u maju 2018. godine u Puerto Riku, gde je on snimao film. Šminkerka i glumac od tada su nekoliko puta viđeni zajedno u javnosti jer svoju vezu nastoje da drže podalje od očiju znatiželjne javnosti. Detalji venčanja se ne znaju, no zna se da ta dozvola traje godinu dana od odobravanja.

View this post on Instagram

? როგორც უცხოური მედია წერს, 55 წლის ნიკოლას ქეიჯი მეოთხედ დაქორწინებას აპირებს. ამჯერად, მისი რჩეული 23 წლის ჰოლივუდის ვიზაჟისტი, ერიკა კოიკეა❤ წყვილი ერთმანეთს დაახლოებით ერთი წელია ხვდება. რამდენიმე დღის წინ კი ნიკოლას ქეიჯმა საქორწილო ლიცენზიის მისაღებად განცხადება შეავსო. #nicolascage #erikakoike #couple #love #marriage

A post shared by City Magazine Official (@citymagazineofficial) on

Kejdž ima tri braka iza sebe. S prvom suprugom Patrisijom Arket bio je u braku od 1995. do 2001. godine. S Lisom Mari Prisli, ćerkom legendarnog Elvisa Prislija, venčao se 2002., a rastao svega 3 meseca kasnije, no razvod je finalizovan tek 2004. godine.

S Alis Kim izdržao je najduže – od 2004. do 2016. godine. Alis je upoznao u jednom baru u kojem je ona radila kao konobarica, a par je sina Kal-Ela dobio 2005. godine.

Glumac ima i sina Vestona s bivšom devojkom Kristinom Fulton, s kojom je bio tokom 1988. godine.

O budućoj supruzi glumca se ne zna puno, ali obožavaoci se nadaju da će mu ovo biti četvrta sreća.