Jeo je 10.000 kalorija dnevno, danas ZA NJIM UZDIŠU mnoge dame (FOTO)

zdravlje
instagram.com

Beskućnuk koji se godinama hranio brzom hranom i na dnevnom nivou unosio i do 10.000 kalorija, uspeo je da promeni život iz korena i vrati ga na pravi put. Zahvaljujući čvrstom karakteru i prevelikoj želji da vodi zdrav način života, izlečio je depresiju i pronašao pravu ljubav.

 

Tridesetdvogodišnji, Majkl Betis iz Detroita, koji je 2003. godine postao beskućnik nakon što su ga roditelji ‘izbacili’ na ulicu, želeo je sebi da oduzme život pošto se njegova nezdrava ishrana izmakla kontroli.

Međutim, 2007. godine odlučio je da izbriše crne misli iz glave i konačno učini nešto zbog čega će se osećati bolje i zdravije. Uz pomoć prijatelja koji je u najtežem periodu bio pored njega uspeo je da se izvuče iz depresivnog stanja, a ubzo je svoj život promenio iz korena – smršao je 63 kilograma.

Doneo sam odluku. Bio sam svestan da imam samo jednu šansu, rekao sam sebi “živeću onako kako ja želim”. Tokom detinjstva pročitao sam dosta stripova o superherojima, a tako sam želeo da izgledam. Kao pravi superheroj – izjavio je Majkl, prenosi “Dejli Mejl”.

Momak iz Mičigena, koji je imao 146 kilograma, doveo je svoju figuru do perfekcije, što mu je donelo promene i na emotivnom planu.

U periodu kada je zdravstveno stanje bilo najkritičnije, Majkl je provodio vreme u kineskim restoranima gde je najviše voleo da se počasti porcijom masne piletine ukrašene rezancima. Doručkovao je u Mekdonaldsu. Brza hrana svakodnevno je bila na njegovom meniju. Pored toga mogao je 18 sati da provede ispred računara igrajući video igrice.

Prestao sam da pušim cigare, da konzumiram alkohol, kao i da se hranim po restoranima. Počeo sam da pripremam hranu kod kuće – objašnjava on.

Verovali ili ne, posle ovih loših navika, Majkl danas sa svojom devojkom Andreom Tomas (30) postavlja video snimke na Instagramu gde pratiocima pokazuje vežbe pomoću kojih mogu postići najbolje rezultate.

Ovaj Amerikanac sada ima 85 kilograma i devojku koju je pre nekoliko godina mogao samo da sanja.

Sve što je potrebno da učinite jeste da POKUŠATE. Svi zaslužujemo da budemo srećni – poručio je Majkl.