Ceca sa Veljkom i Anastasijom snima Zonu Zamfirovu 2

Jug Radivojević snima Zonu Zamfirovu 2, glavna glumica u ostvarenju je Ceca Ražnatović, dok će Veljko i Anastasija imati epizodne role.

Za desetak dana na Vlasini počinje snimanje filma „Zona Zamfirova 2″, a glavni adut nastavka, kako Kurir saznaje, biće Svetlana Ražnatović.

Ceca će otpevati naslovnu numeru u ostvarenju Juga Radivojevića, dok bi njena deca Veljko i Anastasija trebalo da zaigraju epizodne uloge.
Od glumačkih zvezda iz prvog dela sigurno nećemo gledati Vojina Ćetkovića, Dragana Nikolića, Milenu Dravić, Slobodu Mićalović, Nebojšu Ilića, već će uloge Maneta, Manulaća i Vaske zaigrati neki mladi umetnici. Producenti još pregovaraju sa Katarinom Radivojević, koja je igrala lepu Zone.

– Ceca i Jug Radivojević su dugogodišnji prijatelji, tako da nije iznenađenje što će raditi na novom projektu. Želja produkcije i reditelja je da popularna pevačica svojim glasom oboji pesmu koja će pratiti promociju i provlačiti se kroz ceo film. Ona je već imala iskustva na velikom platnu jer je otpevala numere u ostvarenju „Nečista krv”, gde je zablistala kao Koštana – kaže naš izvor i dodaje:

– Radivojević želi da u „Zoni 2″ angažuje za epizodne uloge i njenu decu Veljka i Anastasiju. Ceca je već izjavljivala da bi njen sin želeo da upiše glumu, tako da bi mu ovaj angažman pomogao da vidi kako funkcioniše filmski biznis u Srbiji i posao glumca. Anastasija će odigrati manju ulogu i otpevati neke muzičke deonice – zaključuje sagovornik Kurira.