Ceca voli podzemlje: Pravi bazen u podzemnom delu vile

'Tako će na istom spratu gde će biti sagrađen bazen postaviti i veliki džakuzi, koji se pravi specijalno za nju. Njena deca su oduševljena idejom da će imati bazen unutar kuće, a podržali su i mamu u ideji da postavi džakuzi jer će tako moći da se opusti i odmori od svih poslovnih obaveza'.

Za folk divu je opšte poznato da je veliki hedonista. Ona će ovih dana upotpuniti svoju vilu na Dedinju još jednim bazenom, i tako će moći da uživa kad god poželi.

– Ceca već neko vreme razmišlja o tome da preuredi pojedine delove kuće na Dedinju i konačno je odlučila šta joj nedostaje. Pojedine prostorije će okrečiti i promeniti nameštaj, ali to nije sve što planira. Oduvek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je leto ili zima. Vodeći se time, došla je ideju da u podzemnom delu vile napravi bazen u kojem će uživati sa porodicom – rekao je za ovaj dnevni list izvor blizak pevačici i objasnio da postoji dosta ideja koja će da sprovede u delo, prenosi “Alo!”

S obzirom na to da Ceca najviše vremena provodi kod kuće u krugu bliskih prijatelja, i logično je to što želi da napravi sebi i deci pravu oazu.

– Ceca voli da ulaže u svoju kuću, najviše zbog svoje dece, ali i zato što najviše vremena provodi tamo. Tako će na istom spratu gde će biti sagrađen bazen postaviti i veliki džakuzi, koji se pravi specijalno za nju. Njena deca su oduševljena idejom da će imati bazen unutar kuće, a podržali su i mamu u ideji da postavi džakuzi jer će tako moći da se opusti i odmori od svih poslovnih obaveza. Ona je angažovala ljude za preuređenje velelepne vile na Dedinju, a radovi su već uveliko počeli – naveo neimenovani sagovornik.