CECINA ISPOVEST: Pevačica otkrila da peva od DESETE GODINE i kada će u PENZIJU

Kaže da joj je tako najlepše!

printscreen

Ceca Ražnatović kaže da zarađuje od desete godine i da nikad neće otići u penziju!

Pevačica priča da nema običaj da proslavlja Praznik rada, pa će tako i ove godine taj dan provesti kao i svaki drugi. Društvo će joj praviti najmlađi član familije Ražnatović.

Ne slavim ništa osim krsne slave i rođendana. Od muzike zarađujem od malih nogu, ali Praznik rada ne obeležavam i ne idem na roštiljanje. Verovatno ću taj dan provesti sa unukom, sa njim mi je najlepše – kaže Ceca.

Prvi dinar zaradila sam kada sam imala samo deset godina. Pevala sam na jednom veselju u mom rodnom kraju, u Žitorađi. Čim sam uzela mikrofon u ruke, počela sam da zarađujem. Nije to bilo mnogo para, ali meni je bilo veliko kao kuća. Honorar sam, naravno, prosledila roditeljima – rekla je pevačica.

Cvetak zanovetak

Ceca je narednih pet godina pevala po veseljima i onda je, već sa 15 godina, snimila prvi album “Cvetak zanovetak”.

Sa 13 godina sam pevala u jednom hotelu na Crnogorskom primorju. Tu je bio i harmonikaš Mirko Kodić, koji me je zapazio. Pošto sam mu se svidela, ponudio se da mi pomogne da izdam prvu ploču, koja je izašla 1988. godine. Ostalo je već istorija – kaže Ceca.

Od tog momenta njena karijera je krenula uzlaznom putanjom. Ponude za nastupe su pljuštale sa svih strana, a Ceca je toliko radila da je posle tri godine obezbedila krov nad glavom…

Sa 18 godina sam kupila prvi stan. Naporno sam radila kako bih obezbedila sebe, ali i svoju porodicu. Imam sreću da radim ono što volim, pa mi i naporna putovanja ne padnu teško, jer mi publika pruža neverovatnu energiju. Mislim da ću pevati dok god budem mogla. Ne planiram da se penzionišem, bar ne zvanično – završava priču Ražnatovićeva.