Čega se muškarci plaše u braku

Dok se svadba sprema žene su te koje se najviše nerviraju oko pripreme i planiranja. Muškarci su tu samo da bi ispunjavali želje svoje lepše polovine, ali oni se mnogo više plaše onoga što sledi nakon venčanja, odnosno samog braka.

Istraživanja pokazuju čega se sve muškarci plaše da će izgubiti tokom braka, a jedan od najbitnijh strahova je taj da će prestati da upražnjavaju aktivan seksualni život. Neki muškarci su toliko brižni prema svojim suprugama, da se plaše de neće znati kako da zadovolje sve njihove emocionalne potrebe.

Poznato je jači polovi uglavnom beže od mnogih problema, pa je strah da neće znati kako da reše bračne probleme jedan od razloga zašto ne pribegavaju zajednici sa ženom. Oni još misle da će svojim ženama prestati da budu zanimljivi sada kada su osvojeni, ali da možda u braku shvate da nisu jedno za drugo.

Mnogi se iznenađujuće plaše da će postati jedan od onih starih džangrizavih parova ili da će njihova žena tokom zajedničkog života zaključiti da ipak on nije njena srodna duša.

Kada pogledmo razloge njihovih strahova, zaključićemo da se ne razlikuju mnogo od ženskih noćnih mora tokom braka.