ČEKA VAS RENOVIRANJE STANA? Napravite ogromnu promenu u domu uz UNIKATAN NAMEŠTAJ po meri

Da li je vaš stan spreman za renoviranje? Ako jeste i želite potpuno da ga obnovite onda je možda dobra ideja da zaposlite firmu koja će vam projektovati enterijer, kako da vam izgledaju prostorije i šta je najbolje da koristite od nameštaja.

Pixabay.com

U nastavku teksta ćemo pričati o projektovanju enterijera i o tome kako izraditi unikatni nameštaj.

Projektovanje enterijera

Ako ste spremni da renovirate vaš stan i želite da on bude što funkcionalniji, ali da i pored toga bude lep onda je vreme da se zaputite u neku od firmi za projektovanje enterijera. Tamo ćete se sastati sa timom stručnjaka kojima ćete reći šta biste želeli da se uradi sa vašim prostorom i šta je ono što vaš dom mora da ima. Nakon toga oni će dobiti nacrte, slike i naravno, uživo će videti prostor.

Kada ste sve to uradili, sada je vreme da oni sve to nacrtaju i osmisle uz vaše sugestije. Nakon nekog vremena, a ono je različito od firme do firme, dobićete projektovan stan. Kada pogledate slike i dalje ima prostora za promene i menjanja onoga što vam se ne sviđa. Na slikama su prostorije i nameštaj u prostorijama koji će najbolje pasovati dimenzijama i svrsi određene sobe.

Kako izraditi unikatni nameštaj

Kada se radi o projektovanju enterijera, izrada unikatnog namestaja je često neophodna jer tim koji sastavlja vaš dom često iz glave osmišlja nameštaj koji bi bio savršen za sve prostorije.

Ako ste zadovoljni odrađenim poslom oni vam mogu dati dimenzije nameštaja koji su stavili u slike i vi to možete odneti da vam se izradi. Izrada unikatnog nameštaja može da bude dosta skuplja od kupovine već gotovog nameštaja iz salona, ali ste u svakom slučaju sigurni da će savršeno pasovati vašem prostoru.

Sređivanje zidova, prozora i podova.

Pored toga što tim koji projektuje vaš enterijer smišlja kakav bi nameštaj bio najbolji i gde da stoji i oni smišljaju i to kakvi bi podovi bili najpogodniji za koju prostoriju, kakav bi se rad na zidovima najbolje slagao uz enterijer prostorije i kakve prozore da odradite. Naravno, vi ne morate sve ovo da ispoštujete, ali ako želite da prostorija izgleda što više kao ona na slici bilo bi dobro da nađete slične podove, isti rad na zidovima i boju zidova, ali bi bilo dobro, ako ste u mogućnosti, da odradite i iste prozore kao što su oni isplanirali.

Dekoracija – moderni tepisi, zavese, posteljina

Uglavnom se može naći i dekoracija na tim slikama kako biste znali kakav bi oblik vaze ili kakva bi se slika najbolje uklopila uz vašu trpezariju ili spavaću sobu. Zavese i moderni tepisi mogu da upotpune prostor koji renovirate, a i možete se odlučiti da kupite istu ili sličnu posteljinu koja se nalazi na tim slikama.

Saveti su svuda oko Vas

Ako vam je zapošljavanje firme koja projektuje enterijer preskupo uvek možete naći inspiraciju na internetu. Danas ima mnogo sajtova i aplikacija koje vam mogu pomoći u dekorisanju i sređivanju vašeg prostora pa možete dobiti slične rezultate za mnogo manje novca. Za šta god se odlučili treba da bude zadovoljni krajnjim rezultatom tako da birajte ono što vama odgovara.