Čekaju ih pakleni dani! RETROGRADNI MERKUR počinje 10. maja i ova 4 ZNAKA ĆE NAGRABUSITI

Ponovo se bliži vreme retrogradnog Merkura, drugog od četiri - koliko ih će biti u ovoj 2022. godini. Ovog puta pomrsiće nam konce od 10. maja do 3. juna, a većina dobro zna šta ovaj buran period donosi - puno nesporazuma, nesuglasica sa partnerima i kolegama, kašnjenja, problema sa dokumentacijom i finansijama, česte kvarove, puno konfuzije...

pixabay.com

Merkur će u prvoj polovini svoje retrogradnosti biti u Blizancima, a potom prelazi u Bika, a ova pojava svakako će uticati na živote svih znakova Zodijaka, no na ova četiri znaka posebno!

BIK

Trebalo bi da povedete računa gde trošite novac, ali i energiju. Dva puta proverite sve račune koji vam stižu na naplatu, jer postoji velika šansa da dođe do greške u obračunima. Ovo će biti posebno izraženo između 10. i 22. maja, kada bi moglo da dođe do većih finansijskih problema – gubitka novca, pogrešnog ulaganje, loše kupovine… Takođe, spremite se na talas negativnosti, samopreispitivanja i samokritičnosti.

BLIZANCI

Pripremite se na krizu identiteta, moguće je da ćete preispitivati svoju svrhu, svrhu svog odnosa…. Ovaj retrogradni Merkur nateraće vas da previše razmišljate i analizirate svoje postupke, a to je veoma neprijatno za Blizance, kojima je glava neretko u oblacima. Bićete vrlo nesigurni u narednom periodu, te veoma ranjivi i osetljivi na primedbe, te je najbolje da se nekoliko dana povučete i ne učestvujete aktivno u izlascima i druženjima.

DEVICA

Povedite računa o utisku koji ostavljate na okolinu, jer bi retrogradni Merkur mogao da izazove haos u vašem društvenom životu i navede ljude na pogrešne zaključke. Astrolozi savetuju i da ne dajute nikakva obećanja ni najave na društvenim mrežama ili široj okolini, jer bi to lako moglo da se izjalovi. Generalno, postoji velika opasnost od javne bruke u ovim danima. Trebalo bi da izbegavate i dalja putovanja i promene navika i bilo kakvo istupanje iz uobičajene rutine.

RIBE

Ono što biste mogli da očekujete u ovom periodu jeste dramatična situacija kod kuće ili u porodici. Reč je o problemu koji će zahtevati hitnu pažnju. Takođe, ako ste u periodu selidbe, astrolozi savetuju da je odložite, sve dok ne prođe retrogradni Merkur. Čekaju vas i veliki nesporazumi u komunikaciji, pogrešno ćete razumeti nečija uputstva, te će se ispostaviti da ste neki zadatak radili uzalud.