ČEKAJU VAS VELIKE PROMENE! Izaberite jednu tarot kartu i pročitajte SAVET ŽIVOTA (FOTO)

Ako želite da znate šta bi trebalo da uradite da bi stvari u vašem životu išle onako kako treba da idu da biste postigli ono što želite, pogledajte ove tri tarot karte i odaberite onu koja vam se najviše sviđa.

Pixabay.com


1. “As štapova”
Promene bukvalno kucaju na vrata! Nemojte ih se bojati, one će vas voditi samo do boljih stvari u životu, čak i ako vam se u početku možda neće činiti tako. Ne dozvolite da vas strah obuzme i delujte smelo!

Vi ste osoba koja je sklona tome da žrtvuje sve zbog drugih, ali ponekad je važno razmišljati o sebi. Morate više da cenite sami sebe, kako biste postigli sve što ste naumili.

Ova karta služi kao potvrda da ste definitivno na pravom putu, stoga se prepustite promenama koje se događaju i doći ćete do mesta gde treba da budete. Provedite mirno vreme u samoći kako biste se povezali sa svojim unutrašnjim vođstvom jer ćete u tišini dobiti smernicu za sledeći logičan korak koji treba da preduzmete.

Da biste poboljšali svoju trenutnu situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima i ciklusima života koji vas vode prema završetku. Zato otpustite ono što vam više ne služi, raširite krila i pouzdajte se u Božansko da vam pokaže put.

2. “Dvojka mačeva”
Ova karta govori sama za sebe! Obratite pažnju na svoju srodnu dušu ako je imate, provodite više vremena zajedno, nadahnite jedno drugo. Zajedno ćete svladati sve i primiti najviše nagrade.

Ako ste sami, pažljivo pogledajte, budućnost vam priprema iznenađenje – budite oprezni da ga ne propustite, to bi moglo da bude vrlo posebno iznenađenje. U bliskoj budućnosti vaš put se ukršta s putem mnogih drugih ljudi. Stvorićete nova prijateljstva, a možda čak i pronađete posebnu osobu s kojom ćete provesti večnost.

Da biste poboljšali svoju trenutnu situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima i ciklusima života koji vas vode do značajnog rasta i poboljšanja.

Kako se poboljšavate, poboljšavaćete i kvalitet života. Dok podižete svest, usklađujete se s izvorom. Ovo je sve što vam je potrebno kako bi se vaši snovi ostvarili.

3. “Vitez novčića”
Već odavno treba da donesete važnu odluku i vreme za donošenje takve odluke je stiglo. Vi ste vrlo svestrana osoba pa bi moglo da vam bude teško da odaberete između nekoliko opcija i da donesete pravu odluku.

Nemojte da slušate savete drugih ljudi! Slušajte svoju dušu, ona će vam reći pravi izbor. Vaša duša je vrlo osetljiva, nikada ne greši. Samo treba bolje da slušate.

Ovo je vreme kada je potrebno da razjasnite svoje ciljeve i da planirate i odredite prioritete vaših ideja i radnji. Zatim preduzmite mentalnu, emocionalnu i fizičku akciju koja je potrebna da bi se snovi ostvarili.

Ohrabruje vas da zauzdate sve misli i osećaje koji su suprotni onome što pokušavate da privučete. Umesto da pustite da vas vaše sumnje i brige preplave, morate imati snage i volje da se prvenstveno usredsredite na svoje snove. Te ciljeve možete postići snažnim, disciplinovanim umom kada prepustite ishod Božanskom.

Da biste poboljšali svoju trenutnu situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima i ciklusima vašeg života koji će vas podsticati da budete motivisani i snažni. Ovo je mesto gde bi trebalo da odigrate svoju ulogu. Svemir će vam pružiti mogućnosti, ali ih morate uočiti.