CELA PORODICA SE ZARAZILA: Glumica poručila – “Ja sam vakcinisana i jedina negativna”

"Ja sam vakcinisana i jedina negativna..."

printscreen

Ljubinka Klarić objavila je snažnu i jasnu poruku svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejbuk i iznenadila javnost.

Popularna glumica je otkrila da su njen jedanaestogodišnji sin, kao i ostatak porodice, zaraženi koronavirusom, ali da je ona negativna.

Kako je Ljubinka navela, cela porodica se zarazila, osim nje, koja se nedavno vakcinisala protiv korone.

Možda nije loše da podelim… Moj jedanaestogodišnji sin je dobio koronu prošle nedelje, samim tim se i ostatak porodice zarazio – napisala je Ljubinka na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ja sam vakcinisana i jedina negativna. Naravoučenije, ako ti se igra kolo u masi ovih dana… Vakciniši se – zaključila je glumica.

Ona je aludirala na ponašanje pojedinih sugrađana koje se u velikom broju komentariše na društvenim mrežama ovih dana.

Podsetimo, glumica Ljubinka Klarić se nedavno vratila u Beograd iz Amerike, a kako kaže vratila se sa “Oskarom”, odnosno sinom Kostom.

U Ameriku sam krenula sa jednostavnom idejom, zaljubila sam se i udala. U tome nije bilo ničeg spektakularnog, jer se nisam udala za holivudskog producenta, nego za običnog momka. Sve zavisi kako uredite svoj život tamo. Ako ste došli sa očekivanjima, a očekivanja se ne ispunjavaju, odlazite kao gubitnik. Ja sam se svakako vratila kao pobednik zato što sam se vratila sa Kostom. On je najbolja nagrada koju sam mogla da dobijem, on je moj “Oskar” – rekla je nedavno Ljubinka.

Malo ko zna da je popularna srpska glumica kuma folk dive Svetlane Cece Ražnatović.