CENA SLAVE: Otkriven KOMPLETAN SPISAK ZABRANA koje kraljevska porodica ima za Megan Markl

Kada kraljica Elizabeta završi sa jelom, svi za stolom prestaju da jedu. Kada je vreme za spavanje, ukoliko spavaju u istoj kući, niko ne sme da legne pre nje. Neka od ovih pravila su, prema mišljenju većine "običnih" ljudi, veoma bizarna. Ipak, u jednoj od najpoznatijih porodica na svetu strogo se poštuju.

Megan i Hari
Beta

Britanska kraljevska porodica poznata je širom sveta, pa se tako pomno prati svaki njihov korak. Osim nekih povremenih manjih incidenata, koji su uglavnom bili u vezi sa odrastanjem mladih prinčeva, gotovo je nemoguće videti članove kraljevske porodice u nekim neprimerenim situacijama, piše Express.hr.

Sa druge strane, postoji čitav niz pravila o tome šta je primereno, a šta nije.

Predstavljamo vam neka od njih zbog kojih ćete biti srećni što vodite život “običnog” čoveka:

Wikipedia/Raph_PH

Javno pokazivanje osećanja nije dobrodošlo, posebno na putovanjima. Tako ni parovi, ni supružnici, ne smeju da se drže za ruke.

Nijedan član kraljevske porodice nikada ne odlazi nigde bez pratnje ili obezbeđenja.

Kada članovi kraljevske porodice putuju van zemlje, moraju da spakuju crnu odeću, kako bi bili spremni za sahrane u slučaju neke iznenadne smrti.

Pravilo koje se najčešće krši jesto ono da budući naslednici krune ne smeju da putuju sa višim članovima porodice, jer bi u slučaju nesreće, potencijalno svi mogli da poginu. To bi praktično značilo da princ Vilijam ne sme da putuje sa svojom decom.

Kraljica Elizabeta
Wikipedia.org

Kraljičina garderoba uvek mora da bude u svetlim bojama kako bi bila sigurna da se lako može primetiti u gomili.

Niko ne sme da jede nakon što je kraljica završila sa jelom. Za vreme porodične večere, nakon što kraljica pojede poslednji zalogaj, svi moraju da prestanu sa jelom.

Takođe, niko ne sme da ode na spavanje pre nego što to učini kraljica Elizabeta. Ovo pravilo važi ukoliko članovi porodice spavaju u istoj kući sa kraljicom.

Zabranjeni su nadimci. Iako je mediji često nazivaju Kejt, supruga princa Vilijama trebalo bi da se naziva pravim imenom – Ketrin.

Beta/AP

Zabranjene su školjke, posebno zato što postoji velika mogućnost da izazovu trovanje i to u mnogo više slučajeva nego kod druge hrane.

Beli luk takođe je precrtan u Bakingemskoj palati. Navodno, kraljica mrzi beli luk, pa se sva jela spremaju bez njega.

U kraljevskoj porodici je zabranjena i društvena igra Monopol.

Jedno od pravila jeste i da nema skidanja pred kamerama. Ovo je razlog zašto na javnim skupovima vojvotkinje ne skidaju svoje kapute ukoliko se događaj sve vreme prenosi.

Ne smeju da imaju politički stav, ili da ga iznose u javnosti. Nije im dozvoljeno da glasaju, niti da javno govore o politici.

Megan Markl
Beta

Tijare su rezervisane za udate žene. Žena koja prisustvuje nekom večernjem događaju, a nema tijaru, pokazuje kako je slobodna i “na tržištu”.

Ceo svet gledao je TIJARU koju je Megan nosila na venčanju ne znajući SKRIVENU PORUKU KOJU OVAJ NAKIT IMA (FOTO)

Pravilo da nema prekrštanja nogu dok se sedi važi dugo u kraljevskoj porodici. Žene sede savijenih i spojenih nogu.

Članovi kraljevske porodice nemaju društvene mreže. Tako je Megan Markl morala da ugasi svoj profil na Instagramu, koji je bio pun njenih fotografija u bikiniju, obroka koje je jela, kućnih ljubimaca i prijatelja. Ona je imala i lajfstajl blog, na kome su mogli da se nađu tekstovi o modi, do knjiga koje čita na odmoru.

Kraljevska porodica ne doživljava sebe kao “selebritije”. Iz tih razloga nikada ne prave selfije i ne dele autograme. To je sada malo drugačije za Megan Markl, koja je pripadala svetu slavnih, ali je sada deo monarhije, pa se dosta toga promenilo za nju.