Ceo svet joj zavidi a dobar deo žena je mrzi: OVAKO IM ODGOVARA!

Ksenija Deli
instagram.com/xeniadeli/

Dvadesetsedmogodišnja manekenka Ksenija Deli proslavila se nakon što se pojavila u spotu za pesmu “What Do You Mean“ Džastina Bibera, ali i poziranjem za „Plejboj“.

S Biberom je bila u vezi prošlog leta nakon što su se upoznali na snimanju spota, ali ta veza je bila kratkog veka. Ubrzo nakon što su se razišli, Ksenija je počela da se viđa sa egipatskim milionerom Osamom Fatijem Rabahom al-Šarifom za kojeg se udala ove godine.

Bajkovita svadbena proslava vredna milion evra održana je na Santorniju u vinariji s pogledom na more. Ceremoniji je prisustvovalo oko 150 gostiju, a torta je bila visine preko jednog metra. Nosila je venčanicu cenjenog Zuhaira Murada koji je poznat po izrazi najelegatnijih toaleta.

Kritičarima koji su osudili njen izbor partnera zbog razlike u godinama obratila se citatom na Instagramu:

“Ko si ti da sudiš o mom životu? Nisam savršena i ne želim da budem. Pre nego što počneš da upireš prstom budi siguran da su ti ruke čiste“, poručila je.

Iako mnogi ne veruju da će opstati njen Instagram prepun je fotografija sa luksuznih putovanja, raskošnih rođendanskih proslava i dizajnerske odeće.

“Ti si bolesna“, “Jesi li u braku s ocem“, “Jednostavno to ne razumem“, “Ti si luda“, samo su neki od komentara u kojima korisnici društvenih mreža prozivaju mlau Kseniju.loading...