ĆERKA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Kameron Dijaz otkrila da li će se ikada VRATITI GLUMI

- Da li ću ikada više snimiti film? Ne želim, ali da li ću? Ne znam. Nemam pojma. Možda. Nikad ne reci nikad - rekla je Kameron Dijaz u jednoj radijskoj emisiji

printscreen

Američka glumica Kameron Dijaz (48) je nedavno gostovala u radijskoj emisiji “Quarantined with Bruce” kako bi promovisala svoj novi brend vina, a zatim je 48-godišnja zvezda otkrila da joj je majčinstvo promenilo prioritete.

– Da li ću ikada više snimiti film? Ne želim, ali da li ću? Ne znam. Nemam pojma. Možda. Nikad ne reci nikad – rekla je Dijaz.

– Ali nisam mogla da zamislim da bih kao mama sa detetom u prvoj godini trebalo da budem na setu po 14 sati – dodala je lepa glumica.

Kameron se 2015. godine udala za pevača rok benda “Good Charlotte” Bendžija Mejdena i imaju jednogodišnju ćerku Radiks.

– Jednostavno se osećam tako blagosloveno da sada mogu da budem ovde sa svojim detetom i, znaš, da postanem majka kakva moram postati – rekla je.

– To je takav blagoslov i potpuna privilegija na kojoj sam zaista, zaista zahvalna – dodala je Kameron.

Podsetimo, ova holivdska zvezda je na samom početku 2020. godine iznenadila javnost objavom da je dobila ćerku Rediks sa suprugom, a niko nije ni znao da je zaista trudna.

Mesecima se spekulisalo da glumica očekuje prinovu, ali je sve prošlo u tajnosti, jer ni ona ni njen suprug nisu želeli ništa da potvrde ni demantuju, sve do trenutka kada je Kameron početkom januara objavila da je postala majka. Ne zna se da li ju je ona rodila ili je bebu na svet donela surogat majka.

Dodala je da je njen muž divan otac i da se oseća srećno jer joj je uvek pri ruci, a na kraju dana dobije vreme za sebe dok on pazi na njihovu ćerku.