ĆERKI SLAVNE GLUMICE REKLI DA JE GLUPA JER IMA VELIKE GRUDI: Njen odgovor ZAPUŠIO JE USTA SVIMA

kloe
instagram/chloelattanzi

Poput većine i ona je aktivna na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu koji je preplavljen njenim fotografijama na kojima je golišava.

I want to swim forever

Фотографија корисника Chloe Lattanzi (@chloelattanzi) дана

Kloi Latanci je ćerka slavne glumice Olivije Njutn-Džon, koja je izrasla u pravu lepoticu. Poput većine i ona je aktivna na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu koji je preplavljen njenim fotografijama na kojima je golišava. Naravno, u prvom planu su njene grudi, a neki su to iskoristili i nazvali je glupom zbog toga.

Nakon toga je objavila novu fotografiju u bikiniju i posvetila je svim ženama koje su se našle na meti predrasuda zbog svog izgleda.

“Ne osećati se loše zbog ženstvene figure te čini snažnom. Treba mnogo snage da prihvatiš i zavoliš sebe. Ovo je poruka za sve žene koje su nazivali glupima ili droljastima zato što su imale samopouzdanja i volele svoje telo. Velike grudi te ne čine glupom. To da nazivaš ljude glupima zbog velikih grudi te čini neznalicom”, poručila je svim ženama koje su se nekad našle u toj neugodnoj situaciji.loading...