Chris Liebing premijerno na Dance areni Exit festivala

Posle objave legendarnih Motorhead i Eagles of Death Metal, počinju prve objave za planetarno omiljenu Dance Arenu.

Jubilarno izdanje Arene „preti” da bude najjače do sada, sa mnogobrojnim iznenađenjima, kao i (ne)očekivanim živim nastupima.

Kao uvod u bajku Dance Arene, i kao svojevrsno zagrevanje, danas su objavljeni izvođači za „tehno četvrtak” – velikani elektronske muzike Chris Liebing i Adam Beyer b2b Joseph Capriati, kao i kultni detroitski tandem Octave One, te sve popularnija predstavnica čuvene Beyerove „Drumcode” etikete, Nicole Moudaber.

Oni će uz domaću podršku Dejana Milićevića, Marka Milosavljevića i Lee Dobričić napraviti najluđe otvaranje 15. rođendana EXIT festivala, koju ćemo sigurno dugo pamtiti!

Ulaznice za EXIT trenutno koštaju 5990 din, a najbrže fanove očekuje novogodišnja poklon akcija gde se uz kupljenu ulaznicu za EXIT, gratis dobija i ulaznica za Sea Dance festival koji će biti održan u Budvi od 16. do 18. jula!

Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, tako da će samo najbrži uspeti da kupe ulaznice za EXIT i Sea Dance sa po čak 65% popusta.

Harizmatični nemački producent Chris Liebing već 20 godina jedan je od vodećih bardova svetske tehno scene uz besprekornu reputaciju i svojevrstan status superheroja među publikom i kolegama.

Poznat je i po tome što je među prvima usvojio brojne tehnološke inovacije i DJ nastup podigao na praktično „live” nivo, koristeći konstantno čak četiri kanala dok simultano stvara nove remikse pred publikom uz rezultate koji neprestano zadivljuju i druge kolege na svetskoj sceni.