CRNO IM SE PIŠE ZBOG NEMORALA: Slobu i Kiju zbog “Zadruge” izbacuju iz SRPSKOG SABORA “ZAVETNICI”

Sloba i Kija
YouTube Printscreen

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su dugogodišnji članovi Pokreta „Zavetnici”, a sada im preti izbacivanje iz te političke organizacije zbog učestvovanja i ponašanja u rijalitiju.

 

Prema rečima izvora, članovi „Zavetnika” ogorčeni su što su Sloba i Kija najpre pristali da učestvuju u rijalitiju, jer ta politička organizacija smatra da se putem raznih rijaliti programa odvraća pažnja naroda od pravih i suštinskih problema i vrši kulturni i duhovni genocid nad građanima Srbije, što je i navedeno na sajtu Srpskog sabora „Zavetnici“.

Ono što je dodatno naljutilo članove te organizacije jeste ponašanje Slobe Radanovića, koji je prekršio bračni zavet i u rijalitiju se upustio u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani!

Sloba i Kija su dugi niz godina u „Zavetnicima”. Oni su se i družili sa Milicom Đurđević Stamenkovski i Stefanom Stamenkovskim, bračnim parom koji je na čelu tog pokreta – započinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje da su Sloba i Kija svojim ponašanjem šokirali sve članove pokreta „Zavetnici”.

Zavetnici ćute!

Pokušalo se povodom ovih saznanja doći do komentara od osnivača Pokreta „Zavetnici“ Milice Đurđević i Stefana Stamenkovskog, ali nam oni nisu odgovarali na pitanja.

Milica Đurđević odbila je ponudu produkcije da uđe u rijaliti „Zadruga“. Iako joj je nuđen ozbiljan novac, Milica Đurđević je odbila ponudu ne želeći da ukaljala svoju političku karijeru, koju temeljno gradi. 

Milica i Stefan Stamenkovski su Slobu i Kiju upoznali preko zajedničkih prijatelja. Imali su divno mišljenje o njima. Delovali su im kao skladan bračni par, odan porodičnim vrednostima, tradicionalno i patrijarhalno vaspitan – objašnjava izvor “Kurira” i ističe da su se ova dva bračna para često viđala u jednom kafiću u centru Beograda.

Sve se promenilo kada je Sloba ušao u rijaliti i započeo vezu sa Lunom Đogani. Milica i Stefan su bili svesni da mladi pevač ulazi u rijaliti radi karijere, ali nisu očekivali da će on tamo prekršiti bračni zavet i naći ljubavnicu – objašnjava izvor i dodaje da su Stefan i Milica mnogo više razočarani Slobom negom Kijom.

Kija je ušla u rijaliti u pokušaju da spase svoj brak i to je nekako ljudima razumljivo. Ali je tamo otkrila da je i ona imala ljubavnu vezu sa izvesnim Andrijom Lazovićem iz Crne Gore, tako da je taj njen postupak članove i rukovodstvo „Zavetnika” veoma razočarao – objašnjava izvor i dodaje da sada članovi Pokreta „Zavetnici” vrše pritisak na Milicu i Stefana da hitno izbace Slobu i Kiju.

Članovi su besni i razočarani ponašanjem Slobe i Kije. Oni smatraju da oni svađama, psovkama i raskalašnim ponašanjem nanose štetu Pokretu „Zavetnici” te traže da se oni hitno izbace iz ove političke organizacije – zaključuje dobro obavešteni izvor.