CRNO JOJ SE PIŠE: Džej Lo u centru SKANDALA, preti joj kazna od 40 MILIONA DOLARA

Dženifer Lopez (50) se našla na meti negativnih komantara zbog svog učešća u filmu "Prevarantkinje sa Vol Strita" ("Hustlers").

printscreen

Produkcijske kuće Lopezove – “Nuyorican Productions” i “Stx productions” – suočavaju sa tužbom vrednom 40 miliona dolara, koju je protiv nje pokrenula Samanta Barbaš (47), po čijem životu je snimljen jedan od najpopularnijih filmova 2019. godine, piše TMZ.

U dokumentima koji su dostavljeni sudu piše da su ljudi iz produkcije pre početka snimanja prišli Samanti Barbaš i pitali je da im da pristanak za snimanje filma, kao i da potpiše da se odriče svih prava na isti. Ona je tu ponudu odbila.

Film je rađen po članku iz Njujork Tajmsa, pod nazivom “Prevarantkinje iz Skora”, koji detaljno opisuje događaje iz života Samante, sa akcentom na njen posao striptizete u poznatom striptiz klubu “Skor džentlmenski klub” u Njujorku.

Barbaševa tvrdi da je pevačicina produkcijska kuća iskoristila njen lik i delo bez njene dozvole, kao i da je oklevetala u svojoj izvedbi. Ona smatra da je prikazivanje i tvrdnja da je ona proizvodila ilegalne supstance u svom domu, u kom je živela sa detetom, krajnje uvredljiva i neistinita.

U dokumentima, takođe stoji da postoji dovoljno dokaza da se lik koji tumači Dženifer Lopez poveže sa likom i delom Samante Barbaš, kao i da je optužena kreirala scene i dijaloge koji su krajnje neodgovorni i neistiniti. Samanta tuži pevačicinu produkcijsku kuću i zahteva da joj se isplati 40 miliona dolara, kao i da joj se predaju sve kopije  popularnog filma.

Dženifer Lopez je za svoju ulogu u filmu “Prevarantkinje sa Vol Strita” bila nominovana za Zlatni Globus, za najbolju sporednu ulogu u igranom filmu.