CRNOGORSKA PEVAČICA OPET PROVOCIRA: Već je jednom opasno uvredila Srbe, a sada PEVA OVO (VIDEO)

Pevačica Jadranka Barjaktarović, koja se našla u žiži javnosti nakon skandala kada je u Crnoj Gori pevala "Ne može da nam niko ništa, jači smo od Srbije", ovog puta pevala je pesmu koja je posvećena genralima koji su u Hagu, kao i generalu Antu Gotovini.

Printscreen

Barjaktarović je, i ovog puta na jednom skupu u Crnoj Gori, pevala pesmu Miroslava Škora “Sude mi”, nakon čega je od ljudi dobila aplauz. Škoro je više puta isticao da je posvećena Antu Gotovini i svim drugim hrvatskim generalima i nastala u trenutku kada su oni bili u Hagu.

“Pesma za sve naše generale, za Zrinskog, Frankopana, Gupca, za sve koji su na pravdi Boga suđeni u prošlom režimu od Bleiburga do Stepinca i prolećara. Pesma je to i za one pravednike koji su nedužni trunuli u Jasenovcu, za progonjene i suđene kroz istoriju”, rekao je Škoro je 2016. za “Večernji list” o pesmi “Sude mi”, a u jednoj emisiji objasnio je dodatno:

“Iako je očigledno da su pesme “Sude mi” i “Svetinja” o generalu Gotovini, ja sam te pesme posvetio svim hrvatskim generalima. I generalu Blaškiću, Markaču, Čermaku, svim generalima iz BiH koji su i dan danas u Hagu.”

Ova pesma najpoznata je i po zajedničkom izvođenju Škora i hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona sa koncerta “Milo moje” koji se održao u Domu sportova, u Zagrebu, 2003. godine.

Tompson je, inače, takođe poznat po provokacijama Srba i srpskog naroda, a početkom godine na sudu je oslobođen optužbi za uzvikivanje ustaškog pokliča “za dom spremni” u pesmi “Bojna Čavoglave”.

Pevačica na stubu srama: Pevala je “Ne može nam niko ništa, JAČI SMO OD SRBIJE”, a onda ovako POKUŠALA DA SE IZVADI (VIDEO)