Povodom 30. godina od osnivanja grupe, koju slavi ove godine, legendarna Sarajevska grupa Crvena jabuka objavila je dvostruki CD "Bivše djevojčice, bivši dječaci - Unplugged Live u Lisinskom" sa 30 hitova ovog benda.

Crvena jabuka počinje i ovu za njih slavljeničku godinu, sa brojnim nastupima i koncertim, a Beogradska publika će moći da uživa u svim njihovim hitovima već u četvrtak uveče u Kasini. Za portal Dnevno.rs pevač Žera je otkrio nekoliko zanimljivih stvari kojim će nas “Jabuka” obradovati u narednom periodu.

Kako biste opisali Crvenu jabuku sada, posle 30 godina?

– Najvažnije mi je u ovih trideset godina bilo sačuvati klinca u sebi. Na neki način bih volio da slušajući Jabuku i ljudi koji nas vole sačuvaju dijete u sebi.

 

Jubilej – 30 godina postojanja Crvena jabuka obeležiće radno. Koncerata ima sve više, a i broj publike raste kako stasaju nove generacije, pa ovaj bend ne slušaju samo “bivše devojčice i bivši dečaci”, već i veliki broj novih devojčica i nekih novih dečaka…

 

U Beogradu ste uvek dobrodošli i publika vas jako voli. Nastupate u Kasini a hoće li biti i velikog koncerta povodom 30 godina karijere?

– Radujemo se nastupu u Kasini jer je to neka posebna energija i sa publikom si lice u lice i možeš da komuniciraš. Sviraćemo sve naše velike hitove i svih perioda grupe i želimo da publici ponudimo ono najbolje od nas. Inače, nastup u Kasini je samo uvertira za nešto veliko što nas čeka na jesen u Beogradu.

Koliko če trajati ovaj vaš nastup?

– Nastup će trajati dugo a mi ćemo svoje srce i dušu ostaviti na bini i verujem da će publika zaista uživati u Kasini te noći.loading...