Popularni bend ‘Crvena jabuka’ nastupiće večeras u prestoničkom klubu Kasina čime će početi seriju koncerata kojima će obeležiti tridesetogodišnjicu svog postojanja.

Jedan od najpopularnijih bendova bivše Jugoslavije „Crvena jabuka”, objavila je dvostuki CD „Bivše djevojčice, bivši dječaci” – Unplugged Live u Lisinskom na kom se nalazi 30 hitova ove popularne grupe.

Pored toga što ove godine obeležavaju jubilarni trideseti rođendan, ‘Crvena jabuka’ počinje i seriju nastupa i koncerata širom regiona, a u njihovim najvećim hitovima beogradska publika imaće priliku da uživa večeras u beogradskom klubu Kasina.

Pevač „Crvene jabuke” Dražen Žerić Žera raduje se večerašnjem nastupu u beogradskom klubu, za koji kaže da će biti nešto posebno.

– Radujemo se nastupu u Kasini, jer je to neka posebna energija i sa publikom si lice u lice i možeš da komuniciraš. Sviraćemo sve naše veliki hitove iz svih perioda grupe i želimo publici da ponudimo sve najbolje od nas – rekao je Žera.

Jedan deo koncerta grupa će posvetiti nedavno preminulom sarajevskom pevaču Kemalu Montenu.

– Mi ćemo jedan deo nastupa posvetiti legendi bivše Jugoslavije Kemalu Montenu. Neće biti tužno i dosadno, biće dostojanstveno. Kao što i zaslužuje takav muzičar.

Žera je dodao za kraj da je večerašnji nastup samo uvertira za beogradski koncert, koji će grupa održati na jesen u našoj prestonici.loading...