ČUDESNA TRANSFORMACIJA: Devojka smršala 45 kilograma, a ovo je bio njen najveći motiv! (FOTO)

Stomak Mršavljenje
Pixabay.com

Početak čudesne transformacije Sian Rajan počeo je odmah posle raskida. Tada je počela sa kardio vežbama, a ubrzo je njeno telo doživelo veliku promenu.

 

– U svojoj najdebljoj fazi imala sam 120 kilograma, nosila sam broj 26. Tada sam odlučila da se upišem u teretanu koja radi 24 sata dnevno. Prvo sam trenirala noću, da me niko ne vidi, jer sam se sramila svog tela – priča dvadesetčetvorogodišnja Sian za “The Independent”.

Prvo je krenula sa kardio vežbama, dane je provodila trčeći na traci. Međutim, mrzela je ovu vežbu. Ubrzo je otkrila tegove i krenula sa podizanjem težine.

– Dizanje tegova je skroz promenilo moj process. Zaljubila sam se u to. Pomisao da postajem jača, snažnija, toliko mi je prijao. Tada sam se više fokusirala na jačanje snage, nego na gubitak kilograma – seća se Sian.

S vremenom, Sian je počela da pazi i na ishranu, a za druge sa sličnim problemom ima samo jedan savet – biti umeren u svemu.

– Zapravo sam više težine izgubila kada sam jela 2 000 kalorija, nego kada sam unosila duplo manje. Kada gradite mišiće, vaš se metabolizam povećava, što znači da trošite više kalorija tokom dana kao i da možete više jesti – kaže Sian Rajan.

Na Instagramu ima 35. 000 pratilaca, kojima svakodnevno pokušava preneti poruku da je ključ gubitka težine u doslednosti i upornosti.

– Nemojte izgubiti moral i veru, samo zato što niste imali zdrav dan. Svi moji loši dani izgradili su one dobre – zaključila je Sian.