Čuvale su se za prvu bračnu noć i doživele ono što nikome ne bi poželele

venčanje
dpstyles™ via Foter.com / CC BY

Seks prve bračne noći? To se podrazumeva. Ali, prvi zajednički seks prvi put u toj noći? Zvuči staromodno, ali mnogi se iz različitih razloga opredeljuju za ovakav čin. Ovo su iskustva ljudi koji su to doživeli. A reakcije su od neverovatnih do "otprilike grozno".

 

U anketi na portalu “Reddit” ispitanici su priznali da su razočarani prvim utiskom o seksu, mnogo više su očekivali, a dobili premalo.

“Kratko, razočaravajuće i sramotno zbog dužine trajanja. Verujem da će se izreka “vežbom do savršenstva” ovde pokazati kao tačna”, napisao je jedan od korisnika.

Druga je priznala da su i on i njegova supruga čekali na strast do početka braka.

“Bilo je vrlo dobro. Bili smo nervozni, mene je malo bolelo, ali je kasnije postalo sve bolje i bolje. Jako sam srećna što smo to doživeli”, napisala je Ajrin.

Bilo je i onih koji su komentarisali da zbog stresa nisu uspeli da postignu cilj.

“Prva noć je bila problematična. Nisam znala šta radim, ali on je bio strpljiv. I njemu je bio prvi put. Shvatili smo zajedno šta treba da radimo. Pre braka nismo živeli zajedno, a ove godine proslavićemo dvadeset godina braka. Brak je ipak mnogo više od seksa”, napisala se Megi.

Jedna korisnica “Reddita” za kraj je komentarisala da je njen prvi put bio “neverovatan”.

“Iznajmili smo lepu hotelsku sobu, ja sam imala seksi beli veš, nabavili smo flašu vina, a onda se bacili u džakuzi i vodili ljubav. Dva puta. Onda smo večerali i pričali o venčanju. Apsolutno savršeno, ne bih to menjala ni za šta na svetu. Seks je bio onakav kako sam i očekivala, bolan prva tri meseca, a onda je i to prestalo”, zaključila je.loading...