ČUVENA TIKTOKERKA IVANA BABIĆ OBJAVILA PRVU PESMU! Evo koja poznata pevačica je autor teksta i muzike

Ivana Babić je mlada pevačica i Tiktokerka. Objavila je prvu pesmu ‘Priđi bliže’ čiji je autor teksta i muzike njena mentorka, Ivana Peters. Produkciju je radio Cobi, a spot 3PM, dakle sve sami profesionalci.

Promo

“Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano. Pošto je moja mentorka Ivana Peters kantautorka, pustila mi je nekoliko melodija na kojima je radila i ja sam izabrala onu koju sam osetila na prvo slušanje. Pošto me Ivana poznaje već 7 godina i gleda me kao svoje dete, bilo joj je lako da napiše tekst koji mi savršeno odgovara”, kaže Ivana.

Ivana Babić se pojavila u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica sa 11 godina, gde je stigla do polufinala. Toliko je brzo napredovala iz nastupa u nastup da su je hvalili svi članovi žirija: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan i mnogi drugi. Ivana je posle takmičenja nastavila sa školom pevanja, muzičkom školom i osvojila je brojne nagrade.

U pesmi ‘Priđi bliže’ se obraća svojim vršnjakinjama koje pate i kojima treba kiseonik kad pomisle na neostvarenu ljubav. Ivanu Babić možete videti i na Tik toku gde ima više od 20 hiljada pratilaca.