ČUVENI REPER U SRED SEKS SKANDALA: Košarkašica ga optužuje za SILOVANJE

Reper Trej Songs demantovao je optužbe o seksualnom napadu koje je protiv njega iznela bivša košarkašica i umetnica Dilan Gonzalez.

Silovanje
Pixabay.com

Predstavnici 37-godišnjeg repera su za TMZ rekli kako će Trej biti oslobođen optužbi u dogledno vreme.

Trej i njegov tim uvereni su da će se pravnim procesom u sledećim nedeljama doći do obilja oslobađajućih informacija“, rekao je predstavnik Treja.

Na svom službenom Instagram profilu oglasila se 27-godišnja Gonzalez iznoseći tvrdnje da ju je reper, čije je puno ime Tremaine Aldon Neverson, seksualno napao u hotelu u Las Vegasu.

View this post on Instagram

A post shared by George Vrabeck (@georgevrabeck)

“Uz nešto što se čini kao neprestano ponavljanje vesti o navodnim seksualnim napadima koje je počinio Trej Songs, prisiljena sam na stalno proživljavanje tog događaja u mislima zbog čega iznova patim. Reč je o dugo potiskivanom užasu i nepodnošljivom PTSP-u koji se manifestovao nakon što me silovao kod bunara poznatog hotela u Las Vegasu. Šaljem ljubav, snagu i nadu svim žrtvama seksualnog napada i fatalne prirode tog čina. Nisi sam(a)”, napisala je Gonzalez u izjavi koju je objavila na svom Instagramu.

Gonzalez je u svojoj objavi napisala da sve silovane osobe podstiče na to da progovore o traumi koju su pretrpeli jer, kako kaže, “ne možete izlečiti ono što ne otkrijete”.

U ovom trenutku, ponizno tražim svoju privatnost, obzirnost i saosećanje dok se u potpunosti obvezujem da ću slediti najbolji put i sve svoje pravne mogućnosti“, napisala je Gonzalez.

Uz to, pozvala je one koji imaju dodatna pitanja da kontaktiraju njenog advokata Georgea Vrabecka, koji je takođe podelio tu objavu košarkašice.