DA AKCIJA BUDE ŠTO BOLJA: Seksi saveti kako da postanete ekspert u krevetu prema znaku ZODIJAKA

Kao što vrlo dobro znate, svako od nas je sasvim različit i voli drugačije stvari…

Seks horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Bilo da se radi o tipovima osoba, modnim komadima, lakovima za nokte, hrani, filmovima, muzici ili vođenju ljubavi. Svi imamo različite potrebe i odgovaraju nam različite taktike. Kada se radi o seksu, svaki znak zodijaka ima neke odrednice koje nam pomažu da zabavu u spavaćoj sobi podignemo na novi nivo.

Ovog puta, odlučili smo da vam predstavimo seksi savete za svaki znak zodijaka, koji će vam definitivno pomoći da pojačate svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo svog partnera.

Ovan: koristite bes

Ovnovi zaista oživljavaju kroz svoju narav, koja se može kanalisati u neke veoma zabavne aktivnosti u spavaćoj sobi. Naravno, sve što radite, radite uz saglasnost osobe sa kojom ste.

Bikovi: uživanje u senzualnoj masaži

Bikovi vole sve što je senzualno, a posebno ako mogu da legnu, opuste se i uživaju. Seksi masaža može oterati napetost na više načina.

Blizanci: nevaljali razgovori

Blizanci su najveće pričalice horoskopa, tako da je sasvim logično što obožavaju “prljavu priču” u spavaćoj sobi.

Rak: kontakt očima

Osetljivi rakovi vole svoju strast sa primesama romantike, tako da njih posebno uzbuđuje kontakt pogledom. Tako, oni se osećaju viđeno, zaštićeno i poželjno.

Lav: unesite dramu

Lavovi su prave kraljice drame i zvezde u spavaćim sobama, posebno ako mogu doživeti svoje fantazije sa malo narativne kreativnosti.

Devica: eksperimentišite sa dominacijom

Device obožavaju da služe, što ih čini savršeno podređenim u ovom scenariju. Iako su Device jako smerne inače, u spavaćoj sobi su među najperverznijim znacima.

Vaga: ne plašite se da budete glasni

Vage vole da rade sve po pravilima, ali kada se radi o seksu, oni obožavaju da ih krše. Posebno uživaju u tome, ako im partner stavi do znanja da je to što rade dobro.

Škorpija: radite to u mraku

Škorpije su napete i privatne, tako da vam savetujemo da seks imate u mraku, gde neće biti osuđivanja. Samo misterije i zadovoljstva.

Strelac: probajte malo egzibicionizma

Strelčevi dobijaju svoje uzbuđenje jednim delom od rizikovanja. Dakle, ostavite otvorena vrata ili nemojte skroz navući zavese. Adrenalin koji oni tada osete je neverovatan.

Jarčevi: dominacija u punoj snazi

Jarčevi su prirodni šefovi i osećaju se jako udobno u toj ulozi. Taj talenat se može jako dobro iskoristiti i u spavaćoj sobi. Dozvolite im da dominiraju nad vama za ultimativno zadovoljstvo.

Vodolija: seksi igračke

Kao znak tehnološke inovacije, Vodolije uvek žele da isprobaju nove gedžete, uključujući i one za lično zadovoljstvo.

Ribe: prihvatite raznovrsnost

Ribe su romantične i nostalgične, zbog čega često uživaju u istim pozama za seks. Ako donesete Kama Sutru u spavaću sobu, možda uspete da otključate njihovu divlju stranu.