DA DOSEGNE ZVEZDE: Astrolozi savetuju poze u kojima ćete NAJBOLJE ZADOVOLJITI SVOJU PARTNERKU

kamasutra
pixabay.com

Koja poza, zapravo, odgovara "lepšoj polovini"? Možda ona koju najmanje praktikujete?

 

U zvezdama je mnogo toga “zapisano”. Horoskopski znak otkriva vaše osobine, mane, vrline, glavne karakteristike, ali i mnogo toga drugog. Između ostalog, horoskopski znak može otkriti i vašu omiljenu pozu u seksu.

U nastavku saznajte koja je savršena Kamasutra poza koju devojke najviše vole, a ukoliko je niste probali, a pročitali ste da bi vam (na primer) “dogi poza” odgovarala – nemojte ignorisati. Možda je upravo to ono što vam najviše prija! Samo se prepustite užitku.

OVAN

Žena u znaku Ovna je strastvena i predstvlja veliku konkurenciju u krevetu. Voli da dominira, zato se najlepše oseća kada je “gore”. Ako želite da probate nešto drugo sa njom, pustite je prvo da bude na vrhu – jer je to ono što najviše želi. Kada joj ispunite želju, ona će pristati i na nešto što možda ne praktikuje često.

BIK

Žene u znaku Bika nikada ne žure. One uživaju u svakom trenutku, a pogotovo kada je reč o oralnom seksu! I budite sigurni, da će vam dama u ovom znaku pružiti najlepše oralno zadovoljstvo. Bik obožava igre koje bude strast – od glave do pete, koristeći ruke i jezik.

BLIZANCI

Šarmantne i dominantne. Uloga igranja je savršena za devojke Blizance. One su veoma seksi učenice koje će uživati da njen dečko zadigne njenu suknju i vodi ljubav sa njom na radnoj površini. Predigra je veoma važna, i zato se potrudite da je pre “glavnog jela” očarate “predjelom”. Vole da budu “gore”, ali i “dogi poza” im je jedna od omiljenih. Pogotovo kada nije na krevetu.

RAK

Ovde je reč o pravim egzibicionistima! Nema poze koje žene u znaku Raka nisu pokušale. Često vas mogu iznenaditi sa nekim “ludim idejama” koje su u njihovoj glavi svakako izvodljive. Zato, nemojte se ustručavati da sa Rakom uplovite u nepoznato – upravo se tamo krije vaš zajednički užitak.

LAV

Devojka Lav želi “borbu” u krevetu i želi svoj plen. Da oseti ekstremno zadovoljstvo, najviše joj odgovara kaubojska poza. Vole da koriste i pomagala, tako da bi vibrator u kombinaciji sa ovom pozom, za nju predstavljao seks iz snova!

DEVICA

Strastvene, ali jednostavne. Misionarsku pozu može da praktikuje stalno. Ali, ako vama ta poza postane dosadna možete uneti neke inovacije – ona leži na rubu kreveta sa savijenim kolenima, dok vi stojite dijagonalno, oslanjate se na noge i čvrsto se priljubljuje uz nju – to će joj se jako svideti i uz to seks vam neće postati monoton.

VAGA

Nema tu mnogo da se priča – poza “69” je ono što opisuje žene u ovom znaku! Zasniva se na “davanju i primanju” i upravo zbog toga je namenjena baš Vagama.

ŠKORPIJA

Škorpija žena je tajanstvena i traži muškarca koji razume i ispunjava njene želje. Za nju, sve je prolazno. Pokušajte da ona bude vaša robinja, zavežite joj ruke, pružite joj analni seks i omogućite joj da ispuni svaku seksualnu fantaziju. Ključ je da uživate.

STRELAC

Vole buku i pažnju. Ako vas preplavi strast idite u kupatilo i uživajte u vođenju ljubavi. Kuriozitet otkrića će učiniti da više uživate. Nemojte se prepasti ako je žena u ovom znaku previše bučna, to je ono što je “loži”, tako da se ne ustručavajte da joj naglas govorite šta biste joj sve radili. Voli priču, pogotovo “dirty talk”.

JARAC

Ako je neko nezasita u seksu onda je to žena Jarac! Pored toga, ona je lojalna i romantična. Najbolja poza za vas je ona u kojoj se vaša tela prepliću i skoro postaju jedno. Valjanje po krevetu je takođe ono što ove žene vole.

VODOLIJE

One su nepredvidive. Vodolijama najviše odgovara poza kada devojka stoji. Da bi vam bilo udobnije, devojka treba da se osloni na sto ili stolicu.

RIBE

Žene koje su rođene pod ovim znakom imaju mističnu vezu sa svojim partnerom i, samim tim, njena poza bi mogla biti “Kašika”. Muškarac je lagano hvata rukama dok nežno prodire.